Bredbånd fra Dataguard

I 2015 fikk Dataguard nye eiere da selskapet ble kjøpt opp av Broadnet. Videre kjøpte de opp PowerTech, en internett leverandør. Etter dette har det blitt foretatt noen omstruktureringer. Dette har ført til at bedriftkundene til Dataguard har nå blitt overført til PowerTech. De tilbyr gode bredbåndsprodukter og er kjent for gi en god serivice.  

Få tilbud på bredbånd fra Dataguard

Dataguard ble kjøpt opp av PowerTech, og alle deres bedriftkunder er derfor overført hit. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Dataguard

DataGuard AS fikk nye eiere i 2015 da selskapet ble kjøpt opp av Broadnet, som senere kjøpte opp internettleverandøren PowerTech. I konsernet har det blitt omstrukturereringer og DataGuard sine bedriftskunder er derfor overført til PowerTech. Powertech leverer bredbånds- og kommunikasjonstjenester til bedriftskunder og er kjent for å yte god service. De har blant annet kommet best ut i EPSI sine kundetilfredshetsmålinger i bedriftsmarkedet for fast bredbånd årene 2013 til 2016.

Etter at overføringen til PowerTech tredde i kraft vil de gamle kundene få samme produkt, pris og vilkår, mens nye kunder bestiller direkte bredbånd av PowerTech. Det vil si at i dag får man bredbåndstjenester fra DataGuar gjennom PowerTech.

Bredbåndstjenester

Hos PowerTech kan du som bedriftskunde få aksesstjenester, hostingtjenester og en rekke tilleggstjenester. DataGuard bredbånd fås gjennom PowerTech sine ulike teknologier der det tilbys fiber og ulike DSL løsninger.

Fiber er det beste valget for å sikre den beste hastigheten og vil være et fremtidsrettet godt valg. Her får du hastigheter opp til 10 Gbit/s, mens den symmetriske hastigheten er fra 10 Mbit/s. For større kunder tilbys SHDSL som gir bredbåndsgaranti og hastigheter opp til 20 Mbit/s. Videre kan man velge VDSL, men denne gir varierende hastighet som avhenger av faktorer som avstand til sentralen, temperaturnivå, antall brukere på nettet og kvaliteten på kobberlinjen. Til slutt kan man velge ADSL som passer best for mindre bedrifter slik som butikker og hjemmekontor.

Ved siden av bredbånd leverer PowerTech hostingtjenester fra enkle webhotell til hosting av hele serverrack. Her er det overvåking og drift døgnet rundt. Du kan velge mellom Colocation og Webhotell. Colocation passer for bedrifter med egne driftsavdelinger der hosting av server eller serverrack blir det riktige valget. Her kan bedriften drifte servere og programvarer etter egne krav, mens man får tilgang på utstyr i PowerTech sine datahaller og deres infrastruktur.

Et Webhotell gir rask og enkel publisering av bedriftens hjemmesider og ligger på PowerTech sine moderne servere som sikrer god drift og høy kapasitet. De sørger i tillegg for programvareoppdateringer og sikkerhetskopieringer.

Til slutt kan du velge ulike tilleggstjenester som sentralisert brannmur, spamfilter og VPN.

Bedriftsupport

Som bedrift er det som regel helt essensielt at nettet er til å stole på. Dersom nettet er nede vil du raskt få hjelp gjennom bedriftssupporten. Du kan ta kontakt på hverdager kl. 8-16 på tlf: 23 01 00 20, eller sende mail til support@powertech.no. I tillegg vil du til enhver tid kunne sjekke driftsmeldinger på deres nettside gjennom en feilmeldingsvakt 24/7 hver dag hele året.

Private kunder

PowerTech leverer også noen bredbåndstjenester til privatkunder. I tillegg kommer det en ekstra kostnad på linjeleie  i måneden og engangsavgifter for etablering.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd