Om Nettzy

Hvem er vi?

Vi fra Nettzy ønsker å hjelpe deg med å innhente flere tilbud på bredbånd slik at du kan sammenligne prisene og produktene enkelt. Det er mange som leverer disse produktene så konkurransen er høy. Vi er derfor opptatt av at du ikke skal betale mer en nødvendig.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi har lagd en tjeneste som gjør det enkelt for deg å innhente tilbud og sammenligne priser på bredbånd. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut ett skjema. Deretter vil du bli kontaktet innen 3 virkedager av de leverandørene du valgte. Da er det bare å sammenligne tilbudene og velge det beste og billigste.

Hvorfor velge oss?

Det har aldri vært så lett å innhente tilbud på bredbånd. Med kun ett skjema, vil du motta tilbud fra flere bredbåndleverandører.  Dette gjør at leverandørene konkurrere om det og er villige til å strekke seg litt ekstra for å få deg som kunde. Selv om bredbånd er noe som de fleste av oss trenger, er det ikke vits å betale mer enn nødvendig.

Prøv tjenesten vår selv

Med ett enkelt skjema kan du innhente gratis og uforpliktende tilbud fra flere bredbåndsleverandører. Dersom du ikke ønsker noen av tilbudene, kan du enkelt takke nei til alle.

 

Få beste tilbud på bredbånd