Få tilbud på mobilt bredbånd fra flere

Det er mange som tilbyr mobilt bredbånd på det norske markedet. Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra flere leverandører slik at du får det beste mobile bredbåndet til den laveste prisen. Det er ikke vits å betale mer enn man må. 

Få tilbud på mobilt bredbånd fra flere leverandører

Dersom du ikke har tilgang til WIFI er bredbånd til mobilen en god løsning. Du får data uten å betale for mye. 

Sammenlign bredbånd leverandører

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Motta tilbud på bredbånd fra NextGenTel

NextGenTel

Download: 90 Mbit/s
Upload: 30 Mbit/s
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 0,-

NextGenTel tilbyr dekning i hele Norge, du får høy hastighet til en lav pris.

Pris fra

299,- per mnd.

Motta tilbud på bredbånd fra HomeNet

HomeNet

Download: 60 Mbit/s
Upload: 15 Mbit/s
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 699.-

HomeNet bruker samme linje som Telenor. I dag har de over 55.000 kunder

Pris fra

449,- per mnd.

Få tilbud på bredbånd fra Eidsiva Bredbånd

Eidsiva

Download: 40 Mbit/s
Upload:10 Mbit/s
Bindingstid: Valgfritt
Etablering: 0,-

Eidsiva tilbyr internett gjennom eget utstyr til både privat og bedriftmarkedet i Akershus.

Pris fra

489,- per mnd.

Få tilbud på bredbånd fra breiband.no

Breiband.no

Download: 3 - 40 Mbit/s
Upload: 0,5 - 10 Mbit/s
Etableringsgebyr: 990 kr

Med produkter fra breiband får du god dekning til en lav pris.

Pris fra

299,- per mnd.

Motta tilbud på bredbånd fra Telenor

Telenor

Download: 75 mbit/s
Upload: 25 mbit/s
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 299,-

Hos Telenor kan du velge mellom flere produkter, for å få den beste dekningen.

Pris fra

379,- per mnd.

Få tilbud på bredbånd fra Telia

Canal digital

Download: 500 Mbit/s
Upload: 50 Mbit/s   
Bindingstid: 12
Etablering: 0,-
Dekningsgaranti og Rollover er inkludert i Telia sitt abonnement.

Pris fra

229,- per mnd.

Viasat

Bredbånd: 50 mbit/sek
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 0,-

Dekker hele Norge gjennom sitt satellittbredbånd. 

Pris fra

349,- per mnd.

Altibox

Download/Upload: opptil 1000/1000
Etablering: 0,-

Med internett fra Altibox får du fiber som gir deg rask hastighet og god dekning.

Pris fra

649,- per mnd.

Få tilbud fra Telio

Telio

Mobilt bredbånd: 4G
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 0,-

Telio mobilt bredbånd har både god dekning og lav pris.

Pris fra

149,- per mnd.

Få tilbud på bredbånd fra Ice.net

Ice.net

Download: 50 mbit/s
Upload: 20 mbit/s
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 0,-

Hos Ice.net får du mobildata med bra hastighet til en rimlig pris.

Pris fra

199,- per mnd.

Få tilbud på bredbånd fra Get

Get

Download: 1000 mbit/s
Upload: 50 mbit/s
Bindingstid: Nei
Etablering: 499,-

Hos Get får du internett både til privat og bedriftskunder i hele Norge.

Pris fra

679,- per mnd.

Motta tilbud på bredbånd fra Broadnet

Broadnet

Download/Uploadopptil 50
Bindingstid: 12 mnd                      Etablering:

Broadnet er det samme som HomeNet bare at det leverer kun til bedrifter.

Pris fra

349,- per mnd.

Canal Digital

Download: opptil 500 mbit/s
Upload: opptil 500 mbit/s
Bindingstid: 12 mnd

Canal Digital har nå blitt til Telenor og er kjent for å tilby TV og kabel. 

Pris fra

599,- per mnd.

Fastmontert Bredbånd

Bredbånd er noe som de fleste av oss har i hjemmet. Det er derfor viktig at man finner bredbåndet som passer eget behov. Det finnes hastighet og priser som vil passe de fleste. Bruk gjerne litt tid for å finne det beste bredbåndet til ditt behov.

Fibernett Bredbånd

Bredbånd gjennom fiber er noe som har økt de siste årene i Norge. Den største fordelen med fibernett er kapasiteten. Dette bredbåndet er også kjent for å være mer stabilt enn det vanlige bredbåndet man har gjennom xDSL-teknologien

Internett Hastighet

Det er noen forhold som kan begrense hastighetene som du egentlig har betalt for. Det er noen tiltak du kan gjøre for å øke hastigheten på ditt bredbånd. Men først bør du ta en hastighetstest for å sjekke hvor raskt ditt internett er. 

Mobilt bredbånd

Selv om vi bruker internett på mobilen vår, er begrepet mobilt bredbånd blitt vannet godt ut. De fleste av oss tenker ikke at vi bruker det gjennom hele dagen, både privat og i jobbsammenheng.

Hva slags type bredbånd er det egentlig? Det er internett gjennom nettet på mobilen. Gjennom 3-G nett og 4-G nett har man omtrent tilgang til internett i hele Norge. Når de fleste tenker på mobilt data, tenker de gjerne på en datamengde de har knyttet opp til abonnementet sitt. Denne kvoten går også på modem som brukes for å få pc’en på nettet. Du kan med andre ord få bredbånd på hytta, båten eller andre steder du måtte ønske.

Få internett på hytta

Med hjelp fra bredbånd på mobilen kan man nå få bredbånd på hytta. Uansett om hytta er lokalisert ved sjøen eller på fjellet er det enkelt å ta med seg jobben og arbeide fra hytta. Det er flere leverandører som kan gi deg tilbud på dette type bredbånd, det er derfor viktig at du får tilbud fra flere, for å få det billigste bredbåndet. Det kan også være lurt å finne ut hvilken operatør som har den beste dekningen i området hvor hytta de ligger. Dette kan nemlig variere i fra Telia og Telenor sin dekning. Når du først skal ha internett på hytta, er det viktig at du finner det med best dekning.

Finnes det mobilt bredbånd uten binding?

Konkurransen blant bredbåndleverandørene er stor, det er derfor viktig at man bruker litt tid på å sammenligne tilbud fra flere. På denne måten vil du kunne finne det beste og billigste mobile bredbåndet.

Det er flere leverandører som gir deg tilbud på bredbånd på mobilen uten binding. Så her er det bare å innhente tilbud, og finne det billigste blant dem alle.

Få ubegrenset mobilt bredbånd

Det er flere som ikke har tilgang til bredbånd eller fibernett. Da kan bredbånd på mobilen være et godt alternativ. En router vil gi deg mulighet til å koble opp pc’en din på internett. Du vil få et sim kort som du setter inn i routeren, for å få tilgang til internett. Hvis man benytter seg av denne løsningen, er det flere som har behov for ubegrenset data. Det vil i prinsippet si at du kan bruke så mye mobilt data du vil, til en fast avtalt pris.

Priser

Konkurransen blant bredbåndleverandørene er stor, noe som gjør dine forutsetninger for å få et billig mobilt bredbånd lettere. Det finnes mange forskjellige pakker å velge mellom, noe som påvirker prisen. Jo mindre data du velger, jo billigere blir det.

Data rollover er det flere leverandørene som tilbyr. Det betyr at den dataen du ikke bruker opp, vil bli overført til neste måned. Det betyr at du kan samle opp og få mye data, samtidig som du ikke mister den. Hastigheten på internettet vil også variere ut i fra hvilken teknologi du har. Med andre ord vil en 4G dekning gi deg bedre Mbit/s enn 3G.

De fleste av oss har et ønske om å finne mobilt bredbånd billigst. Man ingen har lyst å betale mer enn man må. Da er det viktig at du bruker litt tid på å finne ut hva du trenger og hva behovet ditt er. Så kan du innhente tilbud og sammenligne.

Mobilt Bredbånd test

Flere som er på jakt etter et mobilt bredband prøver som regel å søke på forskjellige bredbånd tester, i håp om å finne et bredbånd som er best i test.  Før du kan finne den riktige operatøren må du se på området som du trenger det mobile bredbåndet. Det har seg nemlig slik at i noen områder er Telenor sin dekning best, mens i andre så har Telia best dekning. I noen områder kan også Ice.net ha den beste dekningen, dette gjelder da særlig i de grisgrendte strøkene.

 

  Telenor nett Telia nett
Telenor X  
Talkmore X  
Telia   X
Chess   X
OneCall   X
Chili   X
Ice.net*   X
Telio   X

 

Ice.net skiller seg litt ut her, da de har et eget mobilnett som dekker om lag 75% av Norge. Når du kommer et sted hvor de ikke har dekning, vil de benytte seg av Telia sitt nett.

For å finne bredbåndet som er best i test er det viktig at du finner det som er best i test for deg og ingen andre. Derfor må du finne ut behovet ditt først, deretter kan du innhente tilbud. Da er veien videre enkel ved at du sammenligner de ulike tilbudene og velger det beste.

Mobilt bredbånd i Norge

Mobilt bredbånd er noe som de fleste i Norge bruker, for å komme seg på nettet hvis de ikke har tilgang til Wifi. Det er noen områder i Norge hvor man kanskje ikke har like god dekning som andre. Skal du på hytta for eksempel er det viktig at du undersøker hvor god dekning du vil få med ditt abonnement.

Større områder og byer som Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen vil ikke være et problem med tanke på dekningen. Men områder som ligger for eksempel et stykke unna Tromsø og Kristiansand, kan by på utfordringer om man ikke velger rett abonnement. For å få dekning der du trenger det, kan det være lurt å bruke et dekningskart før du bestemmer deg. Slik at du ikke sitter uten internett når du trenger det.

 

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd