Få tilbud flere internett leverandører

Det finnes mange forskjellige bredbåndleverandører å velge mellom. Det kan derfor være lurt å få tilbud fra flere slik at du får det beste bredbåndet til lavest pris. Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra flere leverandører med ett enkelt skjema.

Få tilbud på bredbånd fra flere leverandør, sammenlign og finn det billigste bredbåndet.

Det finnes flere bredbåndleverandører å velge mellom. Vi hjelper deg med å sammenligne slik at du får det beste bredbåndet til lavest pris. 

Altibox

Altibox var Norges første selskape som leverte fiberbredbånd til privatkunder i 2002.

Breiband.no

Breiband.no jobber for å at alle skal kunne bo og drive næring hvor de vil i hele Norge.

Broadnet

Broadnet tilbyr bredbånd til bedrifter, og til privatpersoner gjennom HomeNet.

Eidsiva Bredbånd

Eidsiva bredbånd ble startet i 2004 og leverer i dag over 10.000 fiberkasser på ett år.

Get

Get er en norsk ledende aktør innen TV, smarte hjemløsninger og bredbånd siden 1997.

Homenet

Hovedsakelig leverer HomeNet AS bredbånd gjennom ADSL i Sør- og Nord-Norge

Ice.net

ICE.net leverer mobilt bredbånd både til alle distriktene og byene i hele Norge.  

NextGenTel

NextGenTel leverer bredbånd over mobilt nettverk, fiber og xDSL over hele Norge.

Telenor

Telenor er et statlig selskap som også er Norges største leverandør av data- og teletjenester.

Telia

Telia, tidligere NetCom jobber for at alle deres kunder skal få den optimale løsningen.

Telio

Telio leverer bredbånd gjennom VDSL og ADSL og har i dag en markedsandel på 24,3%

Viasat

Viasat satser på kundene som har dårlig 4G-dekning eller ikke tilgang på fiber.

Telia

Canal Digital ble opprettet i 1997 og er en av Norges største sine største TV distrubitører.

Bredbånd leverandørene i Norge

I Norge har vi en rekke leverandører av bredbånd. Hvem som er den beste bredbåndsleverandør og den billigste kommer helt an på ditt behov.

Man finner både store og små internettleverandører i Norge, der noen er regionale, mens andre er landsdekkende. Det er også en rekke ulike tilbud innen tv og internettleverandører. Noen fokuserer på høy hastighet, mens andre har fokus på fleksibilitet og mobilitet.

Get er en av Norges ledende digital-TV og bredbåndsleverandør innen det private markedet, og den største konkurrenten til Telenor. Videre er NextGenTel en av landets ledende internettleverandører. Når det gjelder kundetilfredshet er det Altibox som skiller seg som beste internettleverandør i Norge. Av mobilt bredbånd leverandører er det varierende hvem som er best ettersom dette varierer svært mye.

Uansett om du bor i Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim er det flere leverandører som kan hjelpe deg. Som tidligere nevnt er det flere som er landsdekkende. Hvis ikke kan du du bruke vårt skjema. Da vil du få tilbud fra leverandører som tilbyr bredbånd i ditt område. Uansett om du bor i Fredrikstad eller Tromsø kan du få tilbud fra flere. På denne måten slipper du å bruke unødvendig tid på å finne leverandører i ditt område. 

 

Forskjellige type bredbånd

Bredbånd er teknologien bak som gir deg tilgang til internett. Det finnes flere forskjellige typer bredbånd med ulike hastigheter (nedlastnings- og utlastningshastighet). Bredbåndets mange undergrupper:

DSL (Digital Subscriber Line) har flere underkategorier, der alle utnytter kobberbaserte parkabelnett.

Fiber (fibernett) derimot åpner opp for en enda høyere hastighet enn internett over kobber pga. fiber bruker glasstråd og overføring med lys.En stor fordel med fiber er at man kan oppnå like høye hastigheter på både opplastning og nedlastning.

Videre har man mobilt bredbånd som er en samlebetegnelse på bredbånd via mobilnettverket.

Andre bredbånd er trådløst bredbånd (WLAN) som bruker radiobølger til kommunikasjon og der man kan knytte alle «the internet of things» til samme nettverk. Altså kan man koble PC, nettbrett, smarttelefon og mer til samme trådløse bredbånd. Videre har man kabel som er en betegnelse på TV-signaler.

I tillegg har man satellittbredbånd som er flott for de som er utenfor dekningsområdet på trådløs fiber. Dersom du kan få TV via parabol har du også dekning for satellittbredbånd, og kan ofte fås hos parabol leverandører. Samt også antennebredbånd som er ment for husstander, hytter og bedrifter og vil fungere tilsvarende som et kablet nett. (slik som DSL eller fiber).

Hvilken av disse bredbåndene som er for deg kommer an på hva som er tilgjengelig der du bor. Samt hvilken hastighet som dekker ditt behov.

 

Bredbånd i de forskjellige storbyene i Norge

Avhengig av hvor i landet du befinner deg, vil det være varierende med tilbud og hvilken bredbåndsleverandør som er best. Den beste internettleverandøren i Oslo kan være en helt annen enn den beste bredbåndsleverandøren i Bergen. Nettopp derfor bør du innhente flere tilbud og sammenligne de mange aktørene på markedet.

Bruk gjerne vårt skjema for å få uforpliktende og gode tilbud på bredbånd. Vi hjelper deg å finne den beste prisen ved å innhente tilbud fra flere leverandører. Deretter er det bare for deg å sammenligne og velge det beste bredbåndet til den laveste prisen.

Tjenesten er selvfølgelig helt gratis å benytte seg av. Dersom du ikke ønsker noen av tilbudene er det bare å takke nei til alle. For deg som allerede har et godt bredbånd vil det også lønne seg å innhente tilbudene. Kanskje du finner ut at det er verdt å bytte bredbåndsleverandør da noen skiller seg ut på pris?

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd