Bredbånd fra Enivest

Enivest sitt ønske er å være med å forme og utvikle Sogn & Fjordane for bedriftene og menneskene som bor der. De har derfor tatt sakene i egne hender og jobber hver dag med å bygge ut bredbåndsnettet til utkanter og tettsteder. De har klatret i master, gravd grøfter og lagt kabler for at befolkningen i Sogn og Fjordane skal få det beste bredbåndet.  

Få tilbud på bredbånd fra Enivest

Bor du i Sogn og Fjordane og er på jakt etter ett bredbånd? Da kan Enivest hjelpe deg. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Enivest

Enivest tilbyr bredbånd til det private markedet og bedriftskunder i Sogn & Fjordane. De har bygd ut bredbåndsnett til både tettsteder og utkanten.

Bredbåndtjenester

Hos Enivest kan du få superraskt internett gjennom fiber eller med DSL gjennom telefonlinjen. Dersom du bor et sted der det ikke er plassert fiber eller kobberlinjen i bakken, vil du kunne få trådløst internett gjennom luften. Sjekk om de leverer fiber i ditt område på Enivest.no.

Ved å kjøpe pakker der internett og TV inngår i ett, vil du få bedre priser, men du står selvfølgelig fritt til å kun velge bredbånd.

Tilleggsprodukter

Ved siden av bredbånd kan du få flere tilleggsprodukter som TV fra GET, premium WiFi gjennom egne bokser og telefoni.

Bedrift

Enivest tilbyr også løsninger til bedrifter som skreddersys til å dekke bedriftens behov. Dette gjelder uansett om det er en stor eller liten bedrift i det offentlige eller privat. For å få tilbud for din bedrift kan du gå på deres nettsider og ta kontakt.

Kundeservice

Har du problemer kan du ta kontakt med kundesupport på kundeservice@enivest.no eller per tlf: 57 00 91 00 mandag til fredag kl. 08:00 til 18:00 og på lørdager 10:00 til 16:00. I tillegg finner du de på chat. Dersom du ønsker å sjekke driftsmeldinger finner du dette på deres side, og de har også svar på en rekke vanlige spørsmål.

På Enivest min side vil du finne oversikt over dine fakturaer, abonnementer som bredbånd, TV, telefoni, e-post og andre tjenester du har hos dem. Her vil du også enkelt kunne gjøre endringer selv.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd