Bredbånd fra Fiber1

Fiber1 er et lokalt bredbåndselskap som leverer fibernett. Fusjonen mellom Hadeland og Ringerike resulterte i at Fiber1 ble etablert. De leverer Altibox sine tjenester og har over 10 års erfaring med drift og utbygging av fibernett. I 2016 hadde de en omsetning på 160 millioner kroner. De jobber hver dag for at deres kunder skal få det beste bredbåndet. 

Få tilbud på bredbånd fra Fiber1

Ønsker du fiberbredbånd kan du få gode tilbud fra Fiber1 på både TV og fibernett. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Om Fiber1

Fiber1 AS er et lokalt fiberselskap som et resultat av sammenslåingen av Lier Fibernett AS, Hadeland og Ringerike Bredbånd. Selskapet har over 10 års erfaring innen utbygging og drift av fibernett. Fiber1 har siden 2005 vært Altibox partner og leverer i dag bredbånd og TV gjennom Altibox. Deres forretningsadresse er på Gran, men de har avdelingskontorer i Hønefoss og i Lier.

Fiber1 sine tjenester

Gjennom Fiber1 kan du få bredbånd, TV og hjemmetelefon. Selskapet leverer til både private kunder og bedriftskunder. Under finner du priser for de ulike tjenestene:

Pakkepriser

Dersom du kjøper TV og nett sammen vil du få bedre priser. Altibox tilbyr en standard pakke med fiberbredbånd 500/500 mbit/s med 50 valgfrie poeng, opptil 500 opptaktstimer og mer til 1099,- per måned. Om du ønsker økt hastighet får du fiberbredbånd med 1000/1000 Mbit/s og 100 valgfrie poeng til TV-kanaler for 1599kr per måned. I tillegg kan etableringskostnader tilkomme.

Priser på fiberbredbånd

Altibox har flere ulike fiberbredbåndspakker med varierende hastighet slik at du ikke betaler for mer enn du trenger. Først og fremst bør du finne ut hvor høy hastighet du trenger. Er det mange i husstanden? Hvor mye brukes internett og hvor mange enheter er tilkoblet? Skal du/dere surfe, streame og game? Jo flere som er tilkoblet og desto mer streaming og gaming det er, jo høyere hastighet kreves for å unngå et tregt internett.

Pris hjemmetelefon

For hjemmetelefon er det en fastavgift på 149 kr per måned, og det er kostnadsfri tellerskritt i hele Norge. Dette ekskluderer spesialnummere, og gjelder ved abonnement på internett, tv og hjemmetelefon, eller ved internett på en hastighet høyere enn 40/40 mbit/s. Dersom samtalene varer over en time vil det faktureres en samtaleavgift beregnet pr. sekund. Full oversikt finner du på Altibox sine nettsider.

Kundeservice

Fiber1 har døgnåpen kundeservice og svarer på alle henvendelser. Du kan sende de en epost til kundeservice@fiber1.no eller ringe de på 31 00 40 00. Dersom du har tekniske problemer ønsker de at du ringer de først slik at de kan gjøre et online feilsøk mens du er oppkoblet hjemme.

Du kan også enkelt gå inn på mine sider for å endre abonnement eller få oversikt over fakturaer og betalinger.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd