Bredbånd fra Fræna Breiband AS

Fræna Breiband AS er den lokal ledende leverandøren for bredbånd i Fræna, som ligger nord i Møre og Romsdal. I 2014 overtok NEAS selskapet, og er derfor en av de største fiberleverandørene i Fræna. NEAS tilbyr forskjellige tjenester til både bedriftskunder og privatkunder.  

Få tilbud på bredbånd fra Fræna Breiband AS

NEAS tidligere kjent som Fræna tilbyr internett, telefoni, TV og strøm som en pakke, eller separat. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Fræna Breiband AS

Fræna Breiband AS er den ledende lokale aktøren for levering av bredbånd i Fræna som ligger nord for Molde i Møre og Romsdal. Neas overtok Frøna Breiband AS i 2014 og er i dag den største fiberleverandøren i Fræna. Per i dag har NEAS over 2000 fiberkunder i Fræna, samt en del kunder som har Radio og ADSL. De investerer kontinuerlig i utbygge av fiber i Fræna kommune slik at flest mulig skal få tilgang på så raskt internett som mulig.

NEAS tilbyr ulike tjenester til både det private markedet og bedriftskunder. Her kan du få internett, TV, telefoni og strøm i ett.

Internett produkter

NEAS leverer fiberbredbånd opp til 500 mbps, noe som gir deg fantastisk hastighet med høy kapasitet til både nedlastning og opplastning. Pris per måned er fra 599,-. De har ulike fiberpakker slik at du kan velge den hastigheten du og din familie har behov for. Det er tre hastigheter å velge mellom: 100/100, 300/300 og 500/500. Det vil i tillegg forekomme etableringsgebyr og en pris for å stenge abonnementet for en periode.

Fiber

Områder det i dag er fiber er følgende:

  • Elnesvågen
  • Tornes
  • Moa
  • Malmefjorden
  • Bud
  • Jendem
  • Eide sentrum
  • Halåsen – Nås
  • Lyngstad
  • Bergset -Vikan

Videre tilbyr de kabel med en hastighet på 100/10 mbps som gjør at du kan streame, surfe og spille med god kvalitet. Prisen ligger fra 499,- per måned. Her finnes det også flere forskjellige hastigheter slik at du ikke trenger å betale for mer enn du faktisk bruker. Du kan velge mellom hastighetene 60/10 og 100/10.

Til slutt har de også radiobredbånd som passer godt for deg som bor utenfor fiberdekning eller trenger internett på hytta. Du vil få signalet fra en antenne som er plassert i nærheten av ditt nabolag slik at du får et stabilt og godt internett. Her ligger prisen på 379,- per måned og kommer med flere hastigheter: 4/2, 8/4, 20/8 og 30/12. I tillegg har de et spesielt hyttetilbud på 6/3 som er et godt valg når du kun trenger bredbånd til tider og som også er et av de rimeligere alternativene til 179,- per måned.

Pakker

NEAS leverer som sagt pakketilbud der du kan få det meste i ett. Dette vil gjøre at du både sparer penger og har alt samlet på ett sted. I tillegg til at det er praktisk å få alt på samme faktura.

Fullt hus er en pakke med TV og internett i samme, der du også vil få en enda bedre pris om du er en strømkunde hos NEAS. De verdsetter lojalitet og du får fordelene. TV blir levert gjennom samarbeidet NEAS har med GET og du kan naturligvis velge flere forskjellige TV-pakker slik at du får akkurat de kanalene du ønsker.

Fræna breiband AS og NEAS kundeservice

Du når kundeservice på neas@neas.mr.no eller per telefon på 71 56 55 25. I tillegg kan du besøke de i Industriveien 1 som er åpent mandag til fredag fra kl. 08:00 til 18:00. Telefonen er åpen hver dag, i hverdagen 8-21 og i helgen 10-15. Ved siden av bredbånd leverer NEAS strøm, dersom du har problemer med strømlinjen kan du ta kontakt med den døgnbetjente telefonen 71 58 10 00.

NEAS min side gjør at du har full oversikt over abonnementer, fakturaer og mer. Her kan du også selv gå inn for å gjøre endringer i abonnementet slik som endring av hastighet på internettet.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd