Bredbånd fra Hesbynett

Hesbynett fokuserer på å levere bredbånd med god dekning, både til bedrifter og privatpersoner i hele Norge. Tjenestene deres er kjent for å være gode samtidig som de har fått ros for dere kundeservice. Uansett om det er snakk om bedrift, borettslag eller privatperson får du den hjelpen du trenger.

Få tilbud på bredbånd fra Hesbynett AS
Hesbynett er fra Stavnger med leverer gode bredbåndstjenester i hele Norge.
TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Hesbynett AS

Hesbynett er bredbåndsspesialisten fra Stavanger og leverer internettforbindelse til både bedrifter og privatpersoner i hele landet. Her får du rimelig og raskt bredbånd, samt andre tjenester med god service uansett om det er snakk om privatperson, borettslag, bedrift, oppdrettsselskap eller annet.

Privat bredbånd og bredbånd for borettslag

For de beste avtalene bør du gå for en internett og TV avtale i ett. For borettslag og sameier får du fiberbredbånd 200 mbps fra 199kr måneden, her får du altså en god kollektiv avtale. De har flere bredbåndsavtaler med ulik hastighet slik at du ikke trenger å betale mer enn du må. Inkludert i det kollektive bredbånd er hastigheten 200/200 mbps, men det er enkelt å oppgradere dersom du ønsker det.

Alle bredbånd fra Hesbynett gir stabilt nettverk, høye synkrone hastigheter, god kundestøtte og lokalt kundesenter i Stavanger. For etablering koster det 1500,- med 12 mnd. avtaletid. De monterer bredbåndet for deg og prisen inkluderer en hjemme sentral med trådløs ruter som også støtter for IP-telefoni. Hesbynett tilbyr også ADSL produkter dersom du ikke ønsker fiber. Samt mulighet for RiksTV på Apple TV. Andre tjenester er VoIP som gjør at du kan senke telefonutgiftene dine. I tillegg har de Smarthjelpen som hjelper deg med bredbånd, sikkerhet, drift av PC og nettverksutstyr og alt annet du har behov for.

Bedriftsavtaler

Gjennom Hesbynett bredbånd bedrift får du en skreddersydd løsning til din bedrift slik at du får den hastigheten og sikkerheten som dere har behov for. De har ulik nettverks design og løsninger som Office365. Sikkerhet er viktig og alle bedriftsløsningene inkluderer en brannmur fra Ubiquiti. For å få et tilbud kan du ta direkte kontakt med dem, så får du et uforpliktende pristilbud.

Videre har Hesbynett bredbånd bedrift både Wifi og radiolinje for flåter og mer. Samt flere tilleggstjenester som fast IP-adresse, Subnett, VPN-tjenester og ulikt linjeutstyr.

Kundesenter

Ring dem på 51 53 20 53 (hverdagen fra kl. 9-15) eller mail til post@hesby.net for assistanse. I tillegg har de en spørsmål og svar tjeneste der du finner svaret på de vanligste spørsmålene. Dersom du trenger hjelp senere på dagen kan du ta kontakt med vakttelefonen på 88 00 88 94 som er åpen alle dager fra kl. 8:00 til 21:00. Om du ønsker å besøke de kan du gjøre dette etter avtale på besøksadressen Badehusgata 37, 4014 Stavanger.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd