Bredbånd fra Lofotkraft bredbånd

Lofotkraft bredbånd er heleid av Lofotkraftkonsernet, som igjen eies av seks forskjellige kommuner i Lofoten. De har som visjon å drifte og bygge et fibernett i Lofoten. Her skal de fokusere på å levere telefoni, TV og internett. De har allerede bygd et fibernett fra Svolvær til Røst.

Få tilbud på bredbånd fra Lofotkraft bredbånd

Lofotkraft ønsker å utvikle Lofoten inn i en god retning når det kommer til teknologi. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Om Lofotkraft bredbånd

Lofotkraft er et nettselskap som har virksomhet i hele Lofoten, og eies av de seks Lofot-kommunene og KLP (Kommunal Landskapspensjonskasse). De sørger for at det går strøm gjennom distribusjonsnettet i Lofoten, i tillegg til høyhastighets fibernett.

Bredbånd

Lofotkraft Bredbånd er et selskap som er en del av Lofotkraftkonsernet. Det jobbes kontinuerlig med å bygge ut og drifte det fiberoptiske nettet i Lofoten, samt med selve leveransen av innholdstjenestene som TV, internett og telefoni. I dag er fibernettet etablert fra Svolvær til Røst, men de jobber med å koble til nye områder. Samtidig som Lofotkraft bredbånd bygger ut sitt fibernettverk er det mange som velger produkter fra Altibox. Lofotkraft Bredbånd har vært en del av utviklingen og oppbyggingen av Alitbox til det produktet med underholdning det er i dag. Lofotkraft sitt bredbånd leveres derfor gjennom Altibox-samarbeidet. Her får du fiber som gir god nettverkshastighet og du har full frihet til å streame TV, surfe, laste ned og spille. Altibox leverer et stabilt høyhastighet internett og markedets beste telefoni.

Dekningsområde

For å sjekke fiberforbindelsen i ditt område kan du gå inn på dekningskartet til Lofotkraft. Her ser man både ferdig utbygde felt og planlagte og kommende felt.

Priser og pakker

For å få de beste prisene anbefales det å gå for en pakkeløsning med nett og tv. Her er følgende pakker som tilbys:

Pakke Produkt Pris per måned
Standard o   Fiberbredbånd 500/500

o   TV-pakke med 50 valgfrie poeng

o   Programarkiva: 500 timers opptak

o   Altibox-appen

1099kr
Pluss o   Fiberbredbånd 1000/1000

o   TV-pakke med 100 valgfrie poeng

o   Programarkiva: 500 timers opptak

o   Altibox-appen

1599kr

 

Enkeltprodukt Inneholder Pris per måned
Altibox Fiberbredbånd m/TV abonnement 80/80 599,-
150/150 699,-
300/300 799,-
500/500 1049,-
1000/1000 1490,-
u/TV abonnement 40/40 599,-
  80/80 699,-
150/150 799,-
300/300 899,-
500/500 1149,-
1000/1000 1590,-

 

For å sikre at du god nettforbindelse til enhver tid uansett i hvilket rom du befinner deg bør du vurdere Altibox Wifi Pluss. Denne sikrer at det ikke er dødsoner i hjemmet, og alle i boligen kan surfe på nett med et stabilt internett i alle rom.

Andre tjenester

I tillegg til bredbånd og TV leverer Lofotkraft bredbånd IP-telefoni gjennom Altibox. Her ringer man gjennom internettforbindelsen og får en trygghet med fasttelefon. Du kan velge mellom å beholde det gamle nummeret eller å få et nytt. Gjennom Lofotkraft min side vil du ha full oversikt over dine samtaler og forbruk av internett.

Kundesenter

Har du problemer med ditt bredbånd? Ta kontakt på Lofotkrafts døgnåpne telefon 76 30 00 00. Du når de også på e-post: kundeservice@lofotkraft.no . Ønsker du å ta direkte kontakt finner du deres kundesenter på Svolvær med åpningstidene mandag til fredag kl. 9:00 til 15:00.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd