Bredbånd fra Lynet Internett

Lynet internett legger fokus på at deres kunder skal kunne få valgfrihet og gode priser. De har lenge vært kjent for å være en av de billigste tilbyderne av fiberbredbånd i Oslo. Trenger du et stabilt og bra bredbånd Lynet være lurt å vurdere. Her kan du selv velge hvor raskt internett du trenger, og betale deretter.

Få tilbud på bredbånd fra Lynet Internett
Lynet internett leverer bredbånd med høy hastighet til studenter i hele Oslo.
TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Lynet internett

Lynet internett leverer lynraskt internett og er opptatt av å tilby den beste prisen i markedet. Historisk finner den den rimeligste fiberbredbånden i Oslo hos Lynet. På Telepriser.no blir priser og hastigheter fra ulike bredbåndstilbydere sammenlignet i en offisiell rangering. Her har Lynet Internett vært rangert som billigste fiberbredbåndstilbyderen i Oslo og jobber kontinuerlig for å holde plassen sin.

Lynet fiberbredbånd

For å ha et godt internett med rask hastighet bør du ha fiber slik at du får lik hastighet begge veier, altså både nedlastning og opplastning. Dette er praktisk, særlig når du skal laste opp filer til dine skytjenester.

For å sikre at du får den hastigheten du betaler for bør du passe på at du har en god router.

Lynet er opptatt av å ta monopolmakten tilbake for å sikre at forbrukeren får de beste prisene. Kabel-TV selskapene har lenge hatt makten der det har vært vanskelig for deg å velge andre avtaler når du bor i et borettslag eller sameie. Dersom du ønsker App-TV og droppe Kabel-TV kan du enkelt gjøre dette. Lynet forklarer deg fremgangsmåten helt enkelt på deres nettside lynet.no. Du trenger altså ikke lenger forholde deg til kabel-TV selskapene, og kan få akkurat den TV-en du trenger med Netflix, NRK TV og annet så lenge du har et raskt internett.

Lynet internett for studenter

Lynet Internett AS leverer høyhastighets bredbånd til studenter over hele Oslo. De fleste har tilgang til Lynet internett i SiO boligene, men du kan også få Lynet internett om du bor andre steder som Nordnorsken, boligstiftelsen Nydalen eller Blindern Studenthjem.

Lynet kundeservice

Har du spørsmål kan du gå inn på lynet.no for å ta kontakt med dem gjennom kontaktskjemaet, ringe de på 21 99 33 66 (hverdagen kl. 08:00 til 21:00) eller sende en mail til support@lynet.no.  Dersom du er student har de egen support for deg. Om du ønsker å oppgradere hastigheten kan du gjøre dette enkelt selv på deres nettside.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd