Bredbånd fra Lyse bredbånd

Lyse bredbånd er en del av Lyse AS konsernet. Produktene de leverer er bredbånd, telefoni, kjøling, varme, naturgass og strøm. Trenger du bredbånd kan du få tilbud fra Lyse, da de jobber hver dag for at deres kunder skal få de beste produktene.

Få tilbud på bredbånd fra Lyse bredbånd

Få tilbud på bredbånd fra Lyse, de leverer flere produkter slik at du skal få det som passer deg best. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Lyse bredbånd

Lyse bredbånd er en del av konsernet Lyse AS som driver innen energi, telekommunikasjon og elnett. Altibox AS er en del av Lyse-konsernet og leverer internett, tv og telefonitjenester. Videre er Lyse fiberinvest AS en del av konsernet der de arbeider med å bygge ut fiber til stadig flere. Nord-Norges største fiberleverandør Signal Bredbånd AS er også en del av morselskapet

Lyse bredbånd priser

Ved kjøp av både bredbånd og TV sammen vil du spare penger på bedre pakkepriser. Nye Altibox TV gir en god TV-opplevelse for alle og har faktisk Norges mest fornøyde TV-kunder. TV-abonnementet har en 12 måneders bindingstid, og under ser du prisene dersom du allerede har fiber i veggen. Husk at etableringskostnader og kostnader for utstyr kan forekomme.

Lyse bredbånd og TV

TV og internett

Produkt og hastighet

Produkt

Pris per måned

Altibox Standard

500/500 Mbit/s

–        50 valgfrie poeng

–        Programarkiv

–        Opptak 500 timer

1099,-

Altibox Medium

80/80

–        50 valgfrie poeng

–        Programarkiv

–        Opptak 500 timer

999,-

Altibox Pluss

1000/1000

–        100 valgfrie poeng

–        Programarkiv

–        Opptak 500 timer

1599,-

 

Poengsystemet fungerer slik at du kan velge ulike kanaler for poengene du har i ditt abonnement. Altså kan du skreddersy din kanalpakke til akkurat ditt ønske og behov.

Lyse bredband

Avtalene har en bindingstid på 12 mnd, og du kan bestille med en gang om du har fiber i veggen. Dersom du ikke har fiber i veggen kan du melde inn interesse eller sjekke egne avtaler for borettslag.

Altibox fiberbredbånd

Produkt og hastighet

Pris per måned

 

80/80

668,-

 

150/150

739,-

 

300/300

839,-

 

500/500

1080,-

 

1000/1000

1580,-

 

Det er en rekke faktorer som påvirker hvilken lyse fiber pakke du bør velge. Om du opplever et tregt internett i dag, kan det være du bør gå for en større pakke. Desto flere mobiler, PC-er, nettbrett, smartTV-er og internettilkoblete ting, jo mer kreves av bredbåndet.

«The internet of things» med alle våre «dingser» som skal kobles på nett krever en viss hastighet for å fungere optimalt. Her skjer utviklingen eksponentielt og vi trenger stadig raskere hastighet. Bor det for eksempel mange i husstanden vil det kreve en økt hastighet når flere streamer, surfer, spiller eller mailer samtidig.

Lyse kundeservice

Om du ønsker å gjøre endringer på ditt abonnement, se fakturaen eller betalingshistorikk kan du gå direkte inn på Lyse min side. Trenger du hjelp? Dersom du vil finne svarer på spørsmålet selv finner du dette på deres nettside der det er en oversikt over en rekke vanlige spørsmål.

Ønsker du veiledning kan du ta kontakt med Lyse kundeservice gjennom chat, Facebook, telefon eller epost som er åpent 24/7. For chat tjenesten kan du gå inn på www lyse no, mens for telefon når du de gjennom 51 90 80 90. Om du ønsker personlig oppmøte kan du dra på deres kundesenter på Mariero, adressen er Breiflåtveien 18, 4017 Stavanger.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd