Bredbånd fra NEAS bredbånd

NEAS bredbånd ble etablert i 1990, etter en sammenslåing av flere forskjellige energiselskap. De er tidligere kjent som Nordmøre Energiverk. I dag er de delt opp i to forskjellige forretningsområder. Det er NEAS nett og NEAS marked. Det er under marked at bredbånd, telefoni og energi kommer inn. 

Få tilbud på bredbånd fra Neas bredbånd

Hos NEAS kan du få tilbud på bredbånd, TV og strøm. Du kan selv velge hvilken hastighet etter hva som passer dine behov best. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Om NEAS bredbånd

Neas er din leverandør av internett, TV og strøm på Nordmøre. Her finner du flotte totalpakker som sikrer deg som kunde de billigste prisene på deres produkter. NEAS er et delt selskap med NEAS nett som driver nett og tilsyn, og NEAS Marked som tilbyr internett, TV og strøm.

Bredbånd

Neas internett tilbyr fiber, kabel og radiobredbånd, der det er Neas fiber som gir det beste hastigheten på opp til 500 mbps. Det vil si at du får en suveren hastighet med høy kapasitet. NEAS jobber kontinuerlig med utbygging av fiber for å kunne tilby dette til alle. Du kan sjekke om de tilbyr fiber i ditt boligområde på www.neas.mr.no, og melde interesse dersom det ikke er utbygd hos deg enda. Dersom du ikke har kabel eller fiber i ditt område vil radiobredbånd gi deg tilgang til internett.

Bredbåndspriser

Fiberbredbånd Hastighet (nedlastning/opplastning) Pris per måned
Passer for et hjem med flere enheter. 100/100 599,-
Flott til den som bruker ekstra mye, slik som streaming og spill. 300/300 699,-
Neas raskeste nett som gir full fart og spenning. 500/500 949,-
     
Kabelbredbånd 60/10 499,-
  100/10 599,-
     
Radiobredbånd 4/2 379,-
  8/4 449,-
  20/8 549,-
  30/12 679,-
Hyttetilbud 6/3 179,-

 

Etableringskostnader kan forekomme der disse kostnadene inkluderer montering og modem. Dersom du skal stenge eller åpne abonnementet koster dette 600,- for både fiber- og kabelabonnement. For å sette abonnementet med radiobredbånd på hold koster det 300,- per stenging og åpning.

NEAS TV

Neas TV samarbeider med markedets ledende TV- distributør GET. Her finner du en rekke ulike pakker slik at du og din familie får sett på TV akkurat som dere vil. Under finner du prisliste for ulike pakker.

Kanalpakke Innhold Pris per måned
Start

·        De mest populære TV kanalene

·        Kvalitetsfilmer

·        Sport

·        50 poeng å velge valgfritt

479,-
Familie

·        Overnevnte

·        + 110 poeng å velge for

628,-
Mer underholdning Velg andre kanaler etter ønsker Varierende pr. per måned

 

Kundeservice

Ved spørsmål eller behov for hjelp kan du ta kontakt på tlf. 71 56 55 25 eller mail: neas@neas.mr.no.

Min side

min side får du oversikt over avtaler du har hos NEAS, strømforbruk, internettbruk, fakturaer og betalingsoversikt. Her logger du enkelt inn med mobilnummer eller epostadresse og passord. Har du i tillegg webmail fra Neasonline eller Fræna finner du innlogging til dette også.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd