Bredbånd fra Netcom

Netcom ble etablert allerede i 1993, som ett av de første norske mobiloperatør for privatmarkedet. De ble fort ett av Norge sine største mobilselskaper. I 2016 byttet Netcom navn til Telia. De er en dele av det største leverandør av mobiltjenester i Norden og det har de planer om å fortsette med. 

Få tilbud på bredbånd fra Necom

Netcom var Norge sin første mobiloperatør for private, og har nå byttet navn til Telia. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Netcom

NetCom skrifter navn til Telia og blir dermed nå en del av Norden største mobiloperatørfamilie. Dette vil si at de kan utvikle og tilby det beste mobilnettet i Norge. NetCome var med på å bryte opp telemonopolet på 90-tallet og den gangens Televerk, og i dag blir de med i en enda større mobiloperatørfamilie.

Telia tilbyr en rekke ulike tjenester til både bedriftsmarkedet og private kunder. Her kan du få mobilabonnement, mobiltelefoner, smartklokker og andre «internet of things», samt mobilt bredbånd.

Telia mobilabonnement

Telia tilbyr ulike SMART-abonnementer til alle, for de under 16 år og de under 29år. Det gjør at uansett aldersgruppe kan du være siker på at du finner den riktige datapakken, sms- og ringe-pakken du har behov for til en god pris.

Telia Bredbånd

Telia sitt mobile bredbånd gjør at du er på nett overalt med 4G dekning. Det krever ingen installasjoner, du kan «roam like home» i EU, EØS og Sveits, og du har data rollover som gjør at dersom du ikke bruker opp din datakvote får du med data til neste måned. I tillegg har de dekningsgaranti slik at du alltid kan være trygg på at du kommer deg på nett.

De tilbyr flere ulike bredbåndspakker slik at du får den datamengden du har behov for til en god pris. Under finner du veiledende prisliste:

GB pakke Pris per måned Ruterkostnad
7 229,- 899,-
15 349,- 699,-
30 449,- 499,-
50 549,- 199,-
100 649,- 1,-
200 849,- 1,-

 

Med ruteren Netgear Nightwawk M1 4G-ruter vil du kunne koble til opptil 20 enheter/brukere samtidig, den har 24 timers batteritid og dual-band WiFi. Samtidig vil du få full oversikt over hastighet og tilkoblede enhter gjennom LDC-skjermen. Om du ønsker enda bedre WiFi- rekkevidde kan du kjøpe Netgear Orbi WiFi system.

Kundesenter

På Min Side kan du enkelt selv gjøre endringer på dine abonnementer og der har du full oversikt over bruk og dine fakturaer. Skulle du trenge hjelp kan du chatte med boten Otelia, eller direkte chat i hverdagen 08-20, lørdager 09-17 og søndag 10-15. Chatten gjelder for både private kunder og bedrifter.

Ønsker du å ringe kundeservice når du de på 924 05 050 (private) og 924 05 051 (bedrift).

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd