Bredbånd fra NTE bredbånd

NTE Bredbånd tilbyr teknologi og fiber gjennom TV-portalen Altibox og fiber. Deres fokus ligger på deres kunder behov på lengre sikt. Det er 23 kommuner i Trøndelag som eier NTE. I tillegg til bredbånd tilbyr de også strøm og elektrikertjenester. Deres internett er kjent for å være ett av verdens raskeste. 

Få tilbud på bredbånd fra Nte bredbånd

NTE forsikring tilbyr et av verdens raskeste internett gjennom fiber og Altibox. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Nte bredbånd

NTE er en ledende aktør i Trøndelag og tilbyr strømavtaler, bredbånd, TV, elektrikertjenester og solenergi til private kunder og bedrifter. De tilbyr verdens raskeste internetteknologi gjennom fiber og TV-portalen Alitbox.

Nte bredbånd produkt og priser

Nte tilbyr flere pakkeløsninger som gjør at du får både raskt internett og en god TV-løsning gjennom Altibox. Gjennom fiber får du like rask nedlastning som opplastingshastighet, og som kunde av NTE får du en egen fiberkabel inn til din bolig. Det vil med andre ord si at farten blir mer stabil og du slipper å dele kapasitet med dine naboer.

Pakke Produkt Pris per måned
Altibox Standard

o   Fiberbredbånd 500/500

o   TV-pakke med 50 valgfrie poeng

o   Programarkiv: 500 timers opptak

o   Altibox-appen

1099kr
Altibox Pluss

o   Fiberbredbånd 1000/1000

o   TV-pakker med 100 valgfrie poeng

o   Programarkiv: 500 timers opptak

o   Altibox-appen

1599kr

 

Enkeltprodukter Produkt Pris per måned
Altibox fiberbredbånd 50/50 Mbp/s 589kr
  100/100 Mbp/s 689kr
  300/300 Mbp/s 839kr
  500/500 Mbp/s 1080kr
  1000/1000 Mbp/s 1580kr

 

Nte bredbånd kundeservice

Trenger du hjelp? Da kan du søke etter emne og raskt finne svar på deres nettside under Nte kundeservice. Dersom du ønsker å ta direkte kontakt med de kan du gjøre dette gjennom chat, telefon eller Facebook. Deres åpningstider på chat og Facebook er ukedager kl. 08:00 – 20:00. Utenfor åpningstidene kan du ringe de på 741 50 200 som er en døgnåpen telefon.

NTE andre tjenester

I tillegg til bredbånd og TV leverer selskapet strøm som de har produsert og som er av ren og fornybar energi. Her kan man velge mellom ulike strømavtaler som innkjøpspris, innkjøpspris med pristak, spotpris, fastavtale og topp 5 garanti (at avtalen er blant de 5 billigste sammenligne med andre strømleverandører). Videre tilbyr de en rekke produkter som smarte elbilladere, varmepumpe, dimmere, bevegelsessensorer, lamper m.m. Samt elektrikertjenester over hele Trøndelag som kan bestilles gjennom deres nettside.

Min side

Gjennom Nte min side vil du til enhver tid ha full oversikt over dine avtaler. Her finner du fakturaer, forbruk og annet, samt at du enkelt kan ta kontakt med kundeservice for veiledning og hjelp.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd