Bredbånd fra PowerTech AS

PowerTech AS er en av de første firmaene som kunne tilby internett på privatmarkedet. De startet opp allerede i 1993. De har faktisk blitt en av de ledende leverandørene i Oslo om omegn. Deres fokus siden starten har vært å bygge seg opp langsiktig og få en god lønnsomhet.  

Få tilbud på bredbånd fra PowerTech AS

Powertech var den nest første som kunne tilby trådløst internett til private i Norge. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

PowerTech AS

Powertech leverer ulike bredbånds- og kommunikasjonstjenester til bedriftskunder og noe til private kunder. De er kjent for å yte god service og har kommet best ut i EPSI sine kundetilfredshetsmålinger i bedriftsmarkedet for fast bredbånd årene 2013 til 2016.

Bredbåndstjenester

PowerTech leverer ulike tjenester for deg som bedriftskunde. Her kan du få aksesstjenester, hostingtjenester og flere ulike tilleggstjenester. DataGuard bredbånd som PowerTech har kjøpt opp gjør at din bedrift kan få fiber og ulike DSL løsninger.

Fiber gir samme opp og nedlastningshastighet og vil derfor være det beste, sikreste og mest fremtidsrettede valget. Hos PowerTech får du hastigheter opp til 10Gbit/s med en symmetrisk hastighet fra 10 Mbit/s. For større bedrifter kan du få SHDSL som har en bredbåndsgaranti og hastigheter opp til 20 Mbit/s. I tillegg har PoweTech bredbånd VDSL , men denne gir varierende hastighet avhengig av avstand til sentralen, antall brukere på nettet, kvaliteten på kobberlinjen og temperaturnivå. Sist, men ikke minst, kan du få ADSL som passer stort sett bedre for mindre bedrifter som har hjemmekontor eller butikk.

Hostingtjenester

Hos PowerTech får du ikke bare tak i bredbånd, men også hostingtjenester med enten enkle webhotell eller til hosting av hele serverrack. Din bedrift kan få Colocation og Webhotell avhengig av hva som passer best, og det vil være overvåking og drift døgnet rundt.

Webhotell er lurt for en enkel og rask publisering av bedriftsnettside og vil gjennom PowerTech sine moderne servere sikre god drift og høy kapasitet. Ikke minst sørger de for programvareoppdateringer og sikkerhetskopier.

Colocation er til bedrifter som har egne driftsavdelinger, slik at du får hosting av server eller serverrack. Dette gjør at bedriften kan drifte server og forskjellige programvare etter egne krav, og PowerTech stiller med tilgang på utstyr fra sine dataheller og infrastruktur.

Som bedrift er det også flere andre tilleggstjenester som er aktuelle, slik som sentralisert brannmur, VPN og spamfilter.

Bedriftsupport

En bedrift trenger et nettverk som er til å stole på. Om du opplever at internettet er nede vil du raskt få hjelp fra bedriftssupporten på tlf. 23 01 00 20 (hverdager kl. 8-16) eller per e-post: support@powertech.no. Videre vil du alltid kunne sjekke oppdaterte driftsmeldinger på PowerTech sin nettside som oppdateres kontinuerlig med feilmeldinger 24/7/365.

For private kunder

PowerTech leverer noen bredbåndstjenester til private kunder, selv om satsningen er innen bedriftskunder. På deres hjemmeside kan du se en veiledende prisliste, men i tillegg kommer en fast kostnad for linjeleie i måneden, samt en etableringskostnad når du inngår abonnement.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd