Bredbånd fra Pronea AS

Pronea AS  var eid av Troms Kraft og ble kjøpt av Broadnet i 2012. De har derfor endret navnet sitt til Broadnet. Deres ønsker er å kunne levere et bredbånd med høy hastighet til private, bedrifter og det offentlige. De er Nord-Norge sin største leverandør av fiber. Ønsker du et bredbånd med høy hastighet? Da kan BroadNet (tidligere Pronea AS) være et alternativ.

Få tilbud på bredbånd fra BroadNet, tidligere kalt Pronea AS
Pronea AS ble kjøpt av BroadNet og har derfor byttet navn. Få tilbud på bredbånd fra Broadnet.
TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Pronea AS

Pronea AS har endret navn til Broadnet. Pronea har vært Nord-Norges største leverandør av fiber og tenker fremtidsrettet. De ønsker å tilby et høykapasitetsnett som gir bedrifter, private og det offentlige tilgang til de beste og mest fleksible digitale tjenestene. De var eid av av Troms Kraft AS, men ble kjøpt av Broadnet i 2012.

At Pronea har blitt til Broadnet endrer ikke deres satsning. Broadnet leverer fremdeles bredbånds- og telefoniløsninger og Broadnet er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon. Broadnet har gjort at Pronea har en sterk nasjonal aktør i ryggen.

Bredbånd fra Pronea

Pronea bredbånd blir levert gjennom Broadnet, og her kan du få raskt internett gjennom fiber. De leverer fiber til bedrifter, operatører og den offentlige sektoren.

Bredbånd og IT-tjenester

Broadnet leverer stabilt og sikkert fibernett til offentlige og private storkunder. Med deres lange erfaring og ekspertise kan du være sikker på at de kan levere. Selv til virksomheter som har store krav til kapasitet, kvalitet og sikkerhet.

I tillegg er det flere andre tjenester som vil gi en god helhetlig tjeneste for din bedrift. De har Ethernet, IPVPN (privat kundenett) Colacation i datasenter og cloud tjenester. Datasenter, altså Colocation, er plassering av kritisk IT- utstyr i et profesjonelt datasenter. Her vil Broadnet ha døgnrundt overvåking som gir bedriften din en sikker hverdag.

De leverer en rekke ulike datasentre der man kan velge mellom enkeltrack eller flere rack. Du vil også få 24/7 support i alle datasentrene i Oslo.

Med Ethernet vil du få høy overføringskapasitet, kvalitet og sikkerhet. Dette gjør at du kan sanntidsoverføre av TV, video, IP-telefoni og internett.

Private kunder

Du kan også få bredbånd hos Broadnet som privatkunde, men dette blir levert gjennom HomeNet.

Broadnet kundeservice

På broadnet.no vil du finne svar på mange av de vanlige spørsmålene. Dersom du ønsker å ta direkte kontakt kan du ringe 08150 eller 04900 for wholesale-kunder. Du kan også ta kontakt via kontaktskjemaet.

På min side vil du kunne gjøre endringer av abonnementet, se fakturaer, betalingsoversikter, bruk av data med mer.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd