Bredbånd fra Romerike bredbånd

Romerike bredbånd AS er heleid av Høland og Setskog Elverk AS. I dag er de markedsledende både på tv og bredbånd i Rømskog, Enebakkneset og Aurskog-Høland. De består av 14 ansatte og har som mål at Romerike skal få det beste bredbåndstilbudet i Norge. 

Få tilbud på bredbånd fra Romerike bredbånd og andre bredbånd leverandører

Bor du i Romerike og trenger bredbånd eller TV? Da kan Romerike bredbånd være et godt valg.

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Om Romerike bredbånd

Romerike bredbånd jobber for å være gode på pris i forhold til ytelse og service. De er eid av Høland og Setskog Elverk SA, og markedsledende på TV og fast bredbånd i Aurskog-Høland, Enebakkneset og Rømskog. I tillegg leverer de bredbånd til Oslo, Lillestrøm, Sørumsand og Blaker.

Romerike bredbånd tilbyr fiber, kabel, DSL og radio, samt TV. Romerike bredbånd Bjørkelangen er ett sted de har bygd ut fiber for hele den sentrale delen av Bjørkelangen, men de har også bygd ut fiber i andre områder eller arbeider med dette.

Bredbånd priser

Hvilken bredbåndvariant du velger og om du ønsker TV i tillegg vil være faktorer som påvirker prisen. Full prisoversikt finner du på deres nettside, men prisen ligger på følgende prisspenn. Romerike bredbånd fiber 449kr til 1 999kr, samt at dersom fiber må bygges ut vil det komme en ekstra kostnad. For kabel ligger prisen på 399kr til 1 499kr, men tilsvarende som fiber vil ny kabeletablering koste en ekstra sum.

DSL fås i prisene 359kr til 499kr, og radio bredbånd fra 359kr til 1 990kr. Når det gjelder TV er det flere ulike pakker man kan velge fra Get, samt at man kan kombinere en grunnpakke med en ekstra boks. Dette gjør at du kan skreddersy ditt eget TV-tilbud.

Romerike bredbånd tilbyr også andre tjenester slik som idrettstrøm, altså strøm til ditt lokale idrettslag for en svært god pris på 1 øre per kilowattime. Sist, men ikke minst, tilbyr de smarthjem gjennom systemer fra Hitch. Dette gjør at du kan styre huset ditt for blant annet lys og varme fra en enkel app.

kontakt

Om du har spørsmål eller trenger hjelp kan du ta kontakt gjennom mail på salg@romerikebb.no eller per tlf. 63 85 37 20.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd