Bredbånd fra Sandefjord bredbånd

Sandefjord bredbånd har jobbet med utbygging av fiberbasert infrastruktur. I dag har over 95% av næring- og boligområdene i kommunen denne teknologien. Tjenesten blir levert til kommunen sine innbyggere, både næring og privat gjennom Altibox sine produkter.

Få tilbud på bredbånd fra Sandefjord bredbånd
Sandefjord bredbånd er en del av Sandefjord kommune. Selskapet ble startet i 2004.
TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Om Sandefjord bredbånd

Sandefjord bredbånd er et kommunalt foretak som ble etablert i starten av 2004, altså drives det av Sandefjord kommune. I dag har de bygd ut fiber-infrastruktur i over 95% av kommunens bolig- og næringsområder. I tillegg leverer de også Altibox der de gir deg fiber tilpasset nye Altibox TV, stabil høyhastighets internett og markedets beste telefoni. Sandefjord bredband er hovedaktøren på det lokale markedet innen datakommunikasjon, internett, TV- og telefonitjenester.

Priser

Når det gjelder Sandefjord bredbånd priser vil disse variere mye ut ifra om du går for en pakke, eller hvert enkelt produkt, samt hvor rask hastighet du ønsker. For fiberbredbånd starter prisen på 649,- og går opp til 1649,- per måned.

Gjennom TV-pakkene levert av Altibox er det mulighet for å tilpasse pakken helt perfekt til deg og hva du ser på å av TV. Her det bare å velge pakken etter dine interesser og om ønskelig enkelt kanaler i tillegg. Prisene går fra 19,- til 499kr. I tillegg tilbyr bedriften hjemmetelefon. For å sjekke om du får den hastigheten du betaler for kan du gå inn på Sandefjord bredbånd sine sider.

Kontakt

Dersom du trenger hjelp med noe eller har spørsmål kan du ta kontakt med Sandefjord bredbånd kundeservice på telefon: 33 41 69 50 eller gjennom e-post som du finner på deres side.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd