Bredbånd fra Sund bredbånd

Sund tilbyr bredbåndløsninger for både privatpersoner, offentlige virksomheter og bedrifter. Fokuset deres er rettet mot å jobbe hele tiden for å forbedre og optimalisere deres bredbåndsdekning. På denne måten skal deres kunder få bredbånd med best dekning.

Få tilbud på bredbånd fra Sund bredbånd
Sund bredbånd ble etablert i 2003 med et mål om å levere høyhastighets bredbånd til deres kunder.
TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Om Sund bredbånd

Sund bredbånd har tjenester og produkter for Aukra og Midsund til privatkunder, bedrifter og offentlige virksomheter. De har et lokalt fokus der de jobber kontinuerlig for å sørge for en optimal bredbåndsdekning. Sund bredband jobber stadig med å bygge ut sitt fibernettverk slik at stadig flere får den beste hastigheten på markedet. Der Sund Bredbånd enda ikke har bygget ut fiber tilbyr de internett over radio.

Bredbånd

Selskapet tilbyr bredbånd gjennom fiber og radio, men du kan også få kombinasjonspakker der TV inngår som en del av pakken. Der det ikke er kabler i bakken har Sund bygget radio-/trådløs teknologi for å tilby internett. Her kreves det at man har fri sikt til en av deres sendere, samt at man ligger innenfor dekningsområdet noe som kan variere avhengig av type sender og topografi. Til slutt må du ha en antenne fra Sund Bredbånd. For full senderoverik kan du gå på sundb.no.

Ved kjøp av både bredbånd og TV vil du få gode pakkepriser som gjør at du sparer penger. TV blir levert av Telenor, og under ser du priser for Telenors TV-grunnpakke som inneholder de mest populære kanalene. Dersom du ønsker andre kanaler kan du bestille dette i tillegg.

Priser for fiberbredbånd

Fiber bredbånd Produkt og hastighet Pris pr. måned
  100/100 Mbit/s 549,-
  300/300 Mbit/s 649,-
  500/500 Mbit/s 899,-
     
Fiber + TV 100/100 799,-
  300/300 899,-
  500/500 1099,-

 

Husk at det kan komme en ekstra kostnad ved etablering, for router, dekoder og programkort.

Priser for radiobredbånd

Radiobredbånd Produkt og hastighet Pris pr. måned
Standard Inntil 5/2 Mbit/s 449,-
Max Inntil 15/5 Mbit/s 549,-

 

kundeservice

Ved spørsmål eller behov for veiledning kan du sende en epost til post@sundb.no eller ringe vakttelefonen 40 00 10 26. Dersom du ønsker oversikt over faktura og betaling, bestille eller endre noe i ditt abonnement er det bare å ta kontakt så får du hjelp. Gå inn på sund bredbånd no så får du hjelpen du trenger.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd