Bredbånd fra Svorka bredbånd

Svorka leverer bredbånd til bedrifter, privatkunder og offentlige virksomheter. Området de hovedsakelig fokuserer på er Østerdalen, Nordmøte og Sør-Trøndelag. De har klare målsetninger om å bidra til det beste og mest optimale bredbåndsdekningen i lokale områder.

Få tilbud på bredbånd fra Svorka bredbånd

Svorka tilbyr i dag tre kategorier, det er fiber, coax og radio. Få tilbud på bredbånd og spar penger. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Svorka bredbånd

Svorka bredbånd leverer internett til privatkunder, offentlige virksomheter og bedrifter som ligger i Sør-Trønderlag, Østerdalen og Nordmøre. De har et lokalt fokus, med mål om å tilby den beste bredbåndsdekningen lokalt. Svorka internett bygger stadig ut fiber til de som er lokalisert i Halsa, Rindal, Surnadal. I tillegg har de flere andre steder som satsingsområde, men der de ikke bygger ut fiber tilbyr de bredbånd via andre teknologier som DSL. Dersom man ønsker strøm i tillegg, leverer også Svorka dette i tilsvarende regioner.

Svorka bredbånd

Svorka tilbyr fiber, coax, radio og kabel TV med Telenors grunnpakke gjennom enten fiber eller coax. Du vil få gunstigere priser ved å bestille både bredbånd og TV i en pakke. For å få se digitale kanaler kreves det en dekoder fra Telenor. Selve kanalpakken er en Telenor grunnpakke med de mest populære kanalene, men du kan også velge blant flere valgfrie kanaler. I tillegg vil du få T-We med på kjøpet slik at du enkelt kan se på TV uansett hvor du er, samt se programmer du gikk glipp av.

Under ser du pris på de ulike produktene Svorka nett tilbyr. Det kan i tillegg forekomme etableringskostnader, kostnader for dekoder og programkort, samt noen bredbåndspakker har en pris for modem.

Priser: Fiber

Fiber bredbånd Produkt og hastighet Pris pr. måned
  100/100 Mbit/s 549,-
  300/300 Mbit/s 649,-
  500/500 Mbit/s 899,-
     
Fiber + TV 100/100 799,-
  300/300 899,-
  500/500 1099,-

 

Priser: Coax

Her er det fiber i hovednettet og en coaxkabel inn til deg som kunde.

Coax bredbånd Produkt og hastighet Pris pr. måned
  50/10 Mbit/s 549,-
     
Coax + TV 50/ Mbit/s 799,-

 

Pris: Radiobredbånd

For de områdene det ikke er kabel i bakken har Svorka bygget ut radio-teknologi, altså trådløs teknologi, men forutsetter at du har fri sikt til en av deres sendere.

Radiobredbånd Produkt og hastighet Pris pr. måned
Standard Inntil 5/2 Mbit/s 449,-
Max Inntil 15/5 Mbit/s 549,-
Primo Inntil 30/10 Mbit/s 749,-

Dersom du ønsker en super dekning kan du kjøpe Premium Wifi fra Svorka. Dette gjør at du i et stort hus vil ha dekning over flere plan. De gir deg mulighet til å teste produktet gratis, og dersom du ikke er fornøyd kan du returnere AirTies Air 4920 innen 14 dager. Da er det vel bare å teste det ut da?

Svorka kundeservice

Kundeservice hos Svorka er åpent i hverdagen fra kl. 8:00 til 15:00, men de har også en vakttelefon fra 15:00 til 21:00, samt i helgene 09:00 til 18:00. Deres telefonnummer er 97 91 22 22, og på mail når du de gjennom bredband@svorka.no. Dersom du ønsker personlig møte kan du besøke de på Svarvassvegen 6, 6650 Surnadal.

På Svorka min side vil du også kunne gjøre endringer av abonnementet selv, samt se oversikt over faktura og betalinger.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd