Bredbånd fra TDC Norge

TDC og Telia har blitt det samme selskapet etter at Telia kjøpte opp TDC. Telia sine planer er at TDC skal være en bedriftssatsing for å bli en totalleverandør. Er du på jakt etter et bredbånd med maks hastighet? Da kan du vurdere TDC Norge. De jobber hver dag for at du skal få et raskt og stabilt bredbånd.

Få tilbud på bredbånd fra TDC Norge, nytt navn Telia

Trenger du et raskt og stabilt bredbånd? Få tilbud fra TDC Norge (Telia).

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

TDC Norge

Get TDC og Telia Norge blir ett og samme selskap, da Telia Company kjøpte opp Get TDC fra TDC Group. TDC Norge vil dermed være med i Telia sin bedriftssatsning innen å bli en totalleverandør.

Bredbånd TDC Norge

TDC leverer maks hastighet som alltid er oppe. Her kan du være sikker på at du får stabilt bredbånd til fast månedspris. De tilbyr tjenester innen bredbånd, IP VPN, WiFi, sikkerhet, redundans og har proaktiv drift. Med oppetidsgaranti kan du være sikker på at du alltid vil være på nett med høykvalitets bredbåndsruter som har 4G backup inkludert. Skulle nettverket gå ned vil du automatisk gå over på 4G og på nett igjen. En annen ting som er viktig for bedriftskunder er jo at man har et gjestenett til kunder. Med bredbånd fra TDC vil du få eget gjestnett som gir kundene wifi-tilgang uten at det går på bekostning av sikkerheten. Ruterne er også naturligvis innebygget med brannmur.

Skulle din bedrift ha behov for å utvide løsninger så er alle løsninger skalerbar og det er enkelt å øke kapasiteten dersom det er behov for det. TDC Bredbånd avansert er et produkt som leverer båndbredde opp til 10 Gbit/s.

IP VPN

De tilbyr også et eget multitjenestenett som knytter alle virksomhetens lokasjoner sammen i et sikkert, fleksibelt og kostnadseffektivt datanett. Her får bedriften din alt i ett med data, IP-telefoni, videokonferanser, gjestenett, TV, alarmer og mer. Dette gjør det lønnsomt for bedriften fordi man senker kostnadene til infrastruktur, drift og vedlikehold. Samtidig som det gir trygghet og sikkerhet, samt at det er enkelt og fleksibelt.

TDC WholeSale

WholeSale er Nordens mest erfarne og komplette leverandør av telekom-tjenester som utnytter alle aksessformer som fiber, DSL, HFC, radio linjer og mobil for å tilby den beste og mest stabile infrastrukturen. TDC WholeSale har en rekke ulike tjenester som du kan lese mer om på deres nettside.

Andre tjenester

I Norge leverer de også TV til bedrifter, infoskjermer, ulike mobilløsninger og telefoni.

TDC Kundeservice

På TDC.no kan du bruke selvbetjening for å bestille ulike produkter og tjenester. Her finner du TDC Min Side, Invoice Online, Service Online og Skybasert telefoni. Du kan med andre bestille bredbånd, mobil, telefoni og TV helt enkelt og raskt selv på deres nettside. På Min Side har du full oversikt over fakturaer, betalingsoversikter, forbruk og mer.

Videre har de feilmelding 24/7, noe som gjør at du får hjelp raskt dersom det oppstår feil i dine tjenester levert av TDC.

Dersom du trenger hjelp når du de enkelt kundeservice på chat, epost eller tlf: 02150 / 21502150. Åpningstider er kl. 08:00 til 16:00 i hverdagen.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd