Bredbånd fra Trollfjord bredbånd

Trollfjord AS ble etablert i 1937, hvor de satset på produksjon og salg av strøm. I 2002 valgte de å utvide bedriften deres, og opprettet derfor virksomhetsområdet innen bredbånd. Per i dag har de tre datterselskap, som er er Trollfjord Bredbånd AS, Trollfjord Kraft AS og Trollfjord Nett AS. 

Få tilbud på bredbånd fra Trollfjord bredbånd og andre leverandører

Trollfjord bredbånd ble etablert i 2002. Da begynte de å satse på Digital-TV, IP-telefoni og internett

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Trollfjord bredbånd

Trollfjord tilbyr bredbånd, TV, kraft og nett til både privatkunder og bedriftskunder. Man kan velge mellom ulike pakkeløsninger, eller kun enkelttjenester alt ettersom hva du ønsker og har behov for. Deres satsning er i Nord og for full oversikt kan du gå inn på deres nettsider for å sjekke dekningskartet.

Hvem er Trollfjord?

Trollfjord AS har en lang historie og startet opp i 1937. I 1993 ble de et aksjeselskap og fikk navnet Hadsel Energiverk AS. Dette navnet ble endret til Trollfjord Kraft AS i 2003, samt at virksomheten utvidet sitt virksomhetsområde og begynte å levere bredbånd gjennom Trollfjord Bredbånd. I dag er Trollfjord AS et konsern med tre datterselskaper som tilbyr bredbånd, kraft og nett.

Trollfjord bredbånd

Hvor mye du surfer vil påvirke hvilken hastighet du bør ha på internett ditt. Jo høyere hastighet, desto mer koster det, men ingen liker et tregt internett så her er den ekstra kostnaden verdt det. For å finne ut hvilken pakke du trenger kan du sjekke tabellen under og gå ut ifra bruksområdet.

Produktnavn Hastighet Bruk Pris pr. mnd.
M 30 30 Mbp/s Enkelt, typisk mail og surfing. 499,-
L 70 70 Mbp/s Hjemmekontor 599,-
XL 120 120 Mbp/s Streaming av film, samt spill 699,-
2XL 250 250 Mbp/s Flere brukere på samtidig 799,-
3XL 500 500 Mbp/s Høy hastighet som kan det meste. 999,-
4XL 1000 1000 Mbp/s Hastighet uten bekymringer. 1490,-

 

Dersom du er på jakt etter internettløsninger til hytten tilbyr også Trollfjord dette. Her kan du få fleksibel og rimelig internettløsninger uten begrensning på datamengde, og du kan oppgradere hastigheten når du vil. Dette koster 99kr per måned og du får en hastighet på 0,2 Mbp/s. For å øke hastigheten til 30 Mbp/s koster det 99kr for en dag, 199kr for en uke og 499kr for en måned. Har du et abonnement hos Trollfjord alt vil du få 40% på ditt andre internettabonnement for hytten/fritidsboligen.

Tilleggsprodukter

For å sikre en god trådløs dekning i hele huset kan du kjøpe AirTies gjennom Trollfjord. Her kan man velge mellom flere pakker med enten en trådløs ruter eller boligpakker med flere rutere alt ettersom hva du har behov for.

Andre tilleggsprodukter er å gjøre huset ditt om til et smarthjem gjennom Hitch, telefoni og TV. TV blir levert fra Get og har kan du sette sammen en egen TV-pakke etter dine interesser. I tillegg kan du få ekstra Get box slik at man kan se TV flere steder i boligen. I TV-pakkene inngår Get appen, altså kan du se Get TV fra Trollfjord bredbånd hvor som helst og akkurat når det passer deg. Det passer jo midt i blinken i en travel hverdag.

For priser på Trollfjord pakkeløsninger ta kontakt gjennom deres kontaktskjema på nettsiden.

Trollfjord kraft

Trollfjord tilbyr også kraft, altså har de en rekke strømavtaler. Her kan man velge om man ønsker Trollfjord Garanti som gir deg innkjøpspris med pristak, samt at strømforsikring er inkludert. Valg nummer to er Trollfjord Spot, altså en spotavtale som gir deg kraft til samme pris som Trollfjord kjøper den inn for. Til slutt kan man velge Trollfjord fastpris, nemlig at du betaler samme pris i hele avtaleperioden som gir full forutsigbarhet på regningen.

Kundesupport

Dersom du har spørsmål vedrørende priser, pakker eller problemer med noe er det bare å ta kontakt med kundesenteret på tlf. 78 11 80 00. Bredbåndssupport har åpningstider i hverdagen fra 8:00 til 19:00. Utenfor disse åpningstidene når du de på vakttelefonen 78 11 80 10 (kl. 19:00 – 08:00). Om du ønsker å sende en mail er deres epostadresse: post@trollfjord.no

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd