Bredbånd fra Vesterålskraft bredbånd

Vesterålskraft startet opp deres bredbåndselskap i 2005. De er 100% eid av Vesterålskraft AS. Selskapet leverer TV og bredbånd gjennom Altibox. De jobber hver dag for å gi sine kunder den beste opplevelsen og dekning når det kommer til deres bredbåndprodukter. 

Få tilbud på bredbånd fra Vesterålskraft bredbånd

Vesterålskraft tilbyr både bredbånd og TV gjennom Altibox sine produkter, få tilbud nå. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Vesterålskraft bredbånd

Vesterålskraft bredbånd AS startet opp i 2005 og er eid av datterselskapet Vesterålskraft AS. Selskapet bygger, driver og leier ut kommunikasjonsnett og innholdstjenester. Vesterålskraft Nett AS er et annet datterselskap som drifter regional- og distribusjonsnettet i kommunene Bø, Sortland og Øksnes.

Vesterålskraft kan derfor gi deg både strøm og bredbånd, samt TV i ett. De leverer både bredbånd og TV gjennom samarbeidet med Altibox.

Vesterålskraft bredbånd

Vesterålskraft leverer bredbånd gjennom Altibox, og du kan derfor også enkelt kombinere bredbånd med TV. Dersom du kjøper TV i tillegg vil du får rimeligere pakkepriser, og sparer dermed penger. Altibox TV er en super TV-løsning med alle kanaler du måtte ønske.

Videre vil du kunne se på Altibox TV fra mobil og nettbrett gjennom en enkel applikasjon. Med den nye Altibox TV kommer det en helt ny dekoder som er mindre enn tidligere, og en enkel fjernkontroll medfølger. Denne er også anbefalt av Tek.no.

Det finnes flere ulike bredbåndspakker og under ser du en prisliste, samt hastighet og TV-tilbud for ulike pakker.

Fiberbredbånd m/TV Hastighet og produkt Pris per måned
Medium

o   80/80 mbit/s

o   TV-pakke med 50 valgfrie poeng

o   Programarkiv

o   Opptil 500 timer opptak

o   Altibox-app

899,-
Standard

o   500/500 mbit/s

o   TV-pakke med 50 valgfrie poeng

o   Programarkiv

o   Opptil 500 timer opptak

o   Altibox-app

1099,-
Pluss

o   1000/1000 mbit/s

o   TV-pakke med 50 valgfrie poeng

o   Programarkiv

o   Opptil 500 timer opptak

o   Altibox-app

1599,-
     
Fiberbredbånd    
  80/80 mbps 599,-
  150/150 649,-
  300/300 749,-
  500/500 990,-
  1000/1000 1490,-

 

Bredbåndshastigheter kan variere, og opplevd hastighet kommer an på bruk av riktig utstyr. For å sikre den beste trådløse opplevelsen kan du kjøpe en Altibox Wifi Pluss slik at du unngår dødsoner i hjemmet. Da kan alle i familien surfe med raskt og stabilt internett uansett om man sitter i stua eller på soverommet.

Ta kontakt

Du kan selv enkelt og raskt bestille tjenester på vesteralskraft.no. Dersom du har spørsmål eller behov for veiledning kan du ta kontakt på telefon (76 11 26 01) eller sende en e-post til kundeservice@vesteralskraft.no. Du kan også besøke de på de lokale butikkene:

Bø kommune: Seine, 8469 Bø i Vesterålen

Øksnes kommune: Storgata 56, 8430 Myre

Sortland kommune: Strandgata 47, 8400 Sortland

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd