Bredbånd fra Viasat

Viasat også tidligere kalt Europasat, tilbyr i dag fortsatt satellittbredbånd til sine kunder.  Produktene deres passer perfekt til de som har dårlig 4-G dekning eller mangel på tilgang til fibernett. Dette kan derfor være et godt alternativ til hytter eller hjem. Du kan velge mellom 20, 30 og 40 mbit nedlastning. 

Få tilbud på bredbånd fra flere leverandører

Viasat også kjent som Europasat, passer perfekt til de som har dårlig 4-G dekning. 

Viasat

Bredbånd: 50 mbit/sek
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 0,-

Dekker hele Norge gjennom sitt satellittbredbånd. 

Pris fra

349,- per mnd.

Om Viasat

Viasat er en del innen NENT Group (Nordic Entertainment Group) som er Nordens ledende leverandør innen underholdning. I dag har de to hovedvirksomheter innen Parabol og IPTV.

Det som tidligere var Europasat ha endret navn til Viasat. De har nå blitt en del av dem, og selve navnet Europasat Norge benyttes ikke lenger i Norge. For bestilling av bredbånd kan du gå inn på deres hjemmesider.

TV

De tilbyr TV gjennom Viaplay, Parabol og IPTV, der du med IPTV vil få TV over fiber. Det finnes mange ulike kanalpakker å velge mellom slik at alle skal kunne få sett på det de ønsker. I tillegg kan man velge ulike tilleggspakker slik som ulike sportskanaler. Videre har de on demand, slik at du kan se TV når enn det passer deg gjennom Viaplay.

Av TV bokser kan man velge Ultra HD-boks, kortleser og HD-boks. Hvilken av disse du bør gå for vil være avhengig av ditt behov. Dersom du ønsker innebygd Wifi og mulighet for opptak bør du gå for Ultra HD-boks. Kortleser er den enkleste løsningen som passer for deg som vil se på TV via parabol uten en digitalboks.

Internett

Det er flere gode grunner til å velge Viasat bredbånd. Her får du gode tilbud som er svært konkurransedyktige, en router inkludert som mange andre leverandører velger å ta seg godt betalt for. I tillegg trenger du kun å forholde deg til en faktura når du har TV og bredbånd.

Innen internettilgang kan du velge satellittbredbånd som gir dekning i hele Norge. Der de i dag bruker Sirius-systemet for sendinger og med parabolanlegg vil du også kunne bruke satellittbredbånd fra Swepet. Dette vil være et godt alternativ for deg som ikke har tilgang til fiber eller at 4G dekningen er dårlig. Dette er ofte noe kan være situasjonen på hytta eller i mindre strøk.

Bredbånd via parabol gir en opptil 50 mbit/s hvor enn du er i Norge og gir en stabil forbindelse. Når det gjelder bredbånd priser vil dette variere ut ifra hvilken pakke du velger. Alle pakkene gir ubegrenset data, men når du har nådd kvoten din vil ofte hastigheten reduseres. Uansett hvilken pakke du velger vil du også få gratis installasjon av montør.

 

Produkt Utstyrsleie per måned (kr) Priser pr. måned (kr)
Freedom 5 49 299
Freedom 25 99 399
Freedom 50 99 599

 

 

Har du riktig hastighet?

Det er ikke alltid man får den hastigheten man betaler for. Derfor kan det være greit å sjekke hvilken hastighet du faktisk har, fra en tid til en annen. Du kan bruke vår nettfart test for å sjekke at du faktisk får det du har bestilt. Testen kan brukes på mobilt bredbånd, fiber og andre typer bredbånd. 

Min side

Ved å registrere mobilnummer og e-postadresse på min side vil du få viktig informasjon og spesielle tilbud i tide. Det er også enkelt å holde styr på abonnement og fakturaer. Samt at du enkelt kan endre abonnement dersom du ønsker det.

Kundeservice

Kundeservicen er Norges beste kundeservice, hvor det er åpent 365 dager i året. Dersom du har spørsmål angående produkter eller opplever problemer kan du ta kontakt med kundeservice når enn det passer deg. Du kan velge å kontakte dem gjennom chat-funksjonen, gjennom tlf. eller e-mail.

Erfaringer

Erfaringer fra deres bredbånd viser gode tilbakemeldinger innen kundetilfredshet og kundeservicebytt.no. Når det gjelder dekoder har de fått en middels vurdering, men totalt sett er de aller fleste kunder svært fornøyde.  Du kan med andre ord føle deg trygg på at du gjør et godt valg om du velger bredband eller TV fra Viasat.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd