Bredbånd fra Viken Fiber

Etter en fusjon i september 2013 ble Viken Fiber etablert. De er i dag et av de største fiberselskapene i Norge. De bygger stadig ut og drifter nettet. Bredbåndstjenestene de kan tilby til bedrifter og privatpersoner er fra Altibox. Områdene de leverer i er Grenland, Østfold, Vestfold, Buskerud og Oslo. 

Få tilbud på bredbånd fra Viken Fiber

Viken Fiber leverer bredbåndstjenester fra Altibox. Her finner du garantert produkter til ditt behov.  

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Om Viken fiber

Viben Fiber AS er en del av Lyse Konsernet og leverer bredbåndstjenester til private og bedrifter i Buskerud, Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold og Grenland. Viken Fiber er Norges største Altibox – partner og gjennom samarbeidet med Altibox til du enkelt få TV i kombinasjon med fiberbredbånd.

Bredbånd og tjenester

Viken Fiber anbefaler standardpakken som gir deg fiberbredbånd 500/500, TV-pakke med 50 poeng til valgfrie kanaler, HD dekoder inkludert og mer. Denne pakken vil gi deg mest for pengene og du har det komplette underholdningstilbudet. Prisen er 1059,- per måned.

Fiberbredbånd

Dersom du kun ønsker fiberbredbånd, eventuelt tilleggstjenester, har de flere ulike hastigheter å tilby. Husk at opplevde hastighet kan variere ut fra utstyr, så pass på at du har gode rutere og utstyr om du skal ha de raskeste bredbåndsløsningene. Du kan blant annet kjøpe Altibox WiFi Pluss for å sikre at du får raskt internett i alle rom i boligen.

Produkt: Altibox fiberbredbånd Hastighet Mbps Pris per måned
  40/40 568,-
  80/80 668,-
  300/300 839,-
  500/500 1080,-
  1000/1000 1580,-

 

Tilleggsprodukter du kan ta med er fast IP-adresse som koster 200kr i etablering og 10,- per måned. Selvbetjening bridgemode er med i abonnementsprisen.

TV pakker

Grunnpakken til Altibox TV koster 449,- per måned og har en etableringskostnad på 879kr. Dersom du ønsker andre kanaler kan du velge flere andre produkter i tillegg som gjør at du får en komplett underholdningsboks som passer deg. Her kan man blant annet velge med filmkanaler, sportskanaler og nyhetskanaler. I tillegg finnes det ekstra tjenester som filmleie.

Fasttelefon

Altibox Telefon Basis koster 149,- i måneden og har ingen etableringskostnad. Dersom du er Altibox TV kunde får du 49kr i rabatt per måned. Med fasttelefon har du kostnadsfri tellerskritt og startavgift til alle fasttelefoner i hele Norden hele døgnet. Samtaler som overstiger en time, til spesialnummer og mobiltelefoner faktureres med en samtaleavgift per sekund.

Storkunder

For storkunder, altså boligutbyggere, boligsameier og borettslag, kan man få skreddersydde pakkeløsninger med digital-TV, internett og telefoni. Få tilbud i dag ved å ta direkte kontakt med Viken Fiber kundesenter.

Bedrift

Hos Viken Fiber får du bredbånd til din bedrift. Faktisk ble Altibox tildelt EPSI prisen i 2018 for de mest tilfredse bedriftskundene av bredbånd. For bedrifter har de optisk kapasitet, IP VPN, ethernet, DDoS beskyttelse, mobil backup, telefoni og TV. Les mer om de ulike tjenestene på Viken Fiber og Altibox sine nettsider.

Kundeservice

Viken Fiber er her for å hjelpe deg døgnet rundt alle dager. Ring de på 21 45 45 00 om du lurer på noe eller ta kontakt gjennom deres kontaktskjema på vikenfiber.no. Du finner ellers mye god veiledning på deres side, så liker du å fikse ting raskt selv, lærer du hvordan.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd