Bredbånd fra Voss Fiber

Voss Fiber har satset stort på å bygge ut fiber i området rundt Voss. Dermed kan alle innbyggere få tilgang på fiber og lynraskt internett. Med unik lokalkunnskap har Voss Fiber grunnlaget for å tilby god hjelp og service. Med mange ulike pakker og stor fleksibilitet er denne leverandøren det foretrukne valget på Voss. 

Innhent tilbud på fiber fra Voss Fiber

Voss Fiber er den fortrukne leverandøren av fiber og bredbånd i området rundt Voss. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Hovedleverandør av fibernett 

Med GET som leverandør er Voss Fiber ledende i bygging og drift av fibernettverket på Voss. Voss Energi AS eier 80% av selskapet og RTI AS eier 20%. 

Selskapet har de siste året bygget ut fibernettet i kommunen, noe som gir kundene en enda bedre internett-tilgang. 

Produkter

Voss Fiber tilbyr bredbånd til både privatkunder og til bedrifter. 

Privat

Alle har forskjellig behov når det gjelder internett. Noen trenger bare tilstrekkelig tilgang for å sende e-post, mens andre laster ned store filer og har et større behov. Hos Voss Fiber kan du velge akkurat den hastigheten som passer best for deg og ditt forbruk. 

Mbps betyr megabit per sekund, og er en indikator på hvor mye data du kan laste ned per sekund. 

  • S60: 60/60 Mbps – dette er den minste pakken og passer for deg med et mindre behov. Likevel får du trygghet gjennom det stabile fibernettet. 
  • M120: 120/120 Mbps – denne pakken er størrelse medium og har større kapasitet til deg som vil ha tilgang på flere enheter eller bruker flere tjenester. 
  • L260: 260/260 Mbps – den desidert mest kjøpte pakken. Perfekt for familie der både voksne og barn kan være på internett samtidig. 
  • XL350: 350/350 Mbps – for en liten økning i pris får du en stor økning i hastighet. Med denne pakken får du mye kapasitet for pengene. 
  • XXL500: 500/500 Mbps – pakken for deg som trenger høy hastighet til å laste ned store filer eller spill på dataen. Den største pakken tilgjengelig. 

Næringsliv

Selskapet tilbyr også fibernett til bedrifter, som enkelt kan tilpasses til den kapasiteten bedriften har behov for. Avtalen innebærer synkront nett som betyr at hastigheten på nedlasting og opplasting er den samme.

  • 20 Mbps 20/20
  • 50 Mbps 50/50
  • 100 Mbps 100/100
  • 200 Mbps 200/200

Ruter

Som kunde får du med en trådløs ruter på kjøpet når du bestiller en pakke med bredbånd. Da kan man koble på flere enheter trådløst som for eksempel mobil og datamaskin. Det er også mulighet til å koble på en datamaskin med kabel dersom man skulle ønske det. 

Hvorfor du bør velge Voss Fiber

Med mindre du bor i et område på Voss der fiber er utilgjengelig, bør du velge Voss Fiber som leverandør. Fiber er den mest optimale løsningen for tilgang på internett med høy hastighet. 

Selskapet er en lokal bedrift med god kunnskap om geografi og terreng. Dermed vet de både hvor og hvordan det er best å bygge ut. Dersom det skulle oppstå problemer med tilgang har de god beredskap for å kunne fikse et eventuelt problem. 

Dersom fiber ikke er bygget ut i ditt område enda finnes det andre løsninger som 5G, satelittbredbånd og ADSL-linje. 

Nettside

Voss Fiber har en hjemmeside www.vossfiber.no med informasjon om ulike pakker og produkter, informasjon om utbygginger og driftsmeldinger. 

De har også «Min Side» der kunder kan logge inn og se status på fakturaer, eller oversikt over eget forbruk. 

Kontakt

Sentralbordet har telefonnummer 51 20 81 15 og man kan også sende en melding gjennom kontaktskjema på hjemmesiden. 

Åpningstider er:

Mandag til fredag: 07:30-21:00

Lørdag 10-16

Søndag 12-15

Besøksadressen er Voss Fiber, Dalsmoen 17, 5709 Voss. 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd