Bredbånd fra Altifiber

Som den foretrukne leverandøren av fiber i Evje og områdene rundt, er Altifiber et populært valg for innbyggere i Rogaland og Agder. Selve bredbåndet blir levert av Altibox, som i dag har over 500.000 abonnenter. De leverer i dag TV-, IP-telefoni- og internettprodukter over fiberkabelen og er stadig under utvikling. Altifiber har unik lokalkunnskap og jobber for å tilby alle deres kunder lynraskt internett.

Innhent tilbud på fiber fra Altifiber

Altifiber leverer Ip-telefoni, TV- og internettprodukter gjennom fiber, til kunder i Rogaland og Agder.

Altibox

Download/Upload: opptil 1000/1000
Etablering: 0,-

Med internett fra Altibox får du fiber som gir deg rask hastighet og god dekning.

Pris fra

649,- per mnd.

Lokale leverandøren i Evje

Altifiber er lokal partner som leverer fibernett fra Altibox. Området de dekker strekker seg fra Rogaland til Agder med hovedkontor i Hauge i Dalane. 

Å bygge opp lokalsamfunn er viktig for selskapet. Fibernett bidrar til bedre infrastruktur som gagner både innbyggere og næringsliv. Velfungerende internett har blitt veldig viktig i dagens samfunn, og en grunnleggende faktor for å kunne holde et lokalsamfunn i gang. 

Produkter

Fibernett

Altifiber har ulike fiber pakker der prisene avhenger av hastighet. 

  • 100/100 Mbps
  • 200/200 Mbps 
  • 300/300 Mbps
  • 500/500 Mbps
  • 1000/1000 Mbps

I tillegg kan man kjøpe tilleggstjenester som fast IP-adresse dersom man ønsker det. 

Etablering av fiberforbindelse kan koste dersom det ikke allerede er på plass. Avhengig av om man ønsker å grave selv eller ikke, varierer prisene noe. Pris vil også naturligvis bli lavere dersom man har et eksisterende anlegg eller splitter kostnadene med et sameie. 

Pakkeløsninger

Altibox er selve leverandøren av bredbåndet, og siden de også tilbyr TV-løsning og telefoni finnes det en rekke pakkeløsninger. I disse kan man få både internett og TV-signal til en god pris. Dersom du har behov for leverandør til både TV og fibernett vil dette være gunstig da man får en noe rabattert pris. 

Prisen for etablering er den samme. Men det finnes tre ulike pakkeløsninger i størrelsene medium, standard og pluss der prisene per måned varierer. Sjekk nettsiden til Altifiber for nøyaktige priser og informasjon om den pakken som passer deg best. 

Hvorfor du bør velge Altifiber

Som en lokal leverandør har Altifiber ekspertise på hvordan man mest mulig effektivt kan bygge ut et velfungerende fibernett. De er en viktig aktør i lokalsamfunnet og har både kunnskap og kjennskap til klimatiske og geografiske forhold. Derfor kan du stole på at de kan hjelpe deg med å bygge tilgang til fibernett i ditt hjem.

Dersom det skulle oppstå problemer med dekning eller andre problemer, har Altifiber kundeservice som er klar til å hjelpe deg. 

Nettside

Altifiber har en nettside https://altifiber.no/. Her kan man lese om ulike priser og pakker, samt finne informasjon om gravemeldinger og kontaktinformasjon. 

Det finnes også «Min Side» der kunder kan logge inn og få oversikt over forbruk og fakturaer. Man kan også enkelt bytte avtale og sjekke vilkår. 

Kontakt

Kundeservice kan nås på telefon 51 32 49 00 eller man kan sende en e-post til kundeservice@altifiber.no

Telefontid til kundeservice er 08-20 alle hverdager. 

Altifiber har en Facebook-side der de poster informasjon om avvik og annen informasjon. Her kan man også sende meldinger hele døgnet med mindre spørsmål.

Besøkstid på kontor er:

Sokndal mandag til fredag mellom 09-16

Evje mandag til fredag mellom 13-16

Adresse

Besøksadresse Evje:

Verksvegen 9B, Evje

 

Besøksadresse Hauge i Dalane:

Gamleveien 24, Hauge i Dalane

Postadresse:

Altifiber AS, Postboks 99, 4381 Hauge i Dalane 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd