Bredbånd fra Broadnet

Broadnet er en bredbåndleverandør som spesialiserer seg på fibernett til bedriftsmarkedet. Med eget fibernett kan de garantere kundene sine ett sikkert og stabilt nettverk hele tiden. I dag består nettet deres av 24.000 km med fiber som er knyttet sammen over 90 forskjellige Norske byer fra Sør til Nord.

Få tilbud på bredbånd fra Broadnet og flere leverandører

Broadnet tilbyr bredbånd til bedrifter gjennom sitt eget fibernett som strekker seg over 24.000 km.

Motta tilbud på bredbånd fra Broadnet

Broadnet

Download/Uploadopptil 50
Bindingstid: 12 mnd                      Etablering:

Broadnet er det samme som HomeNet bare at det leverer kun til bedrifter.

Pris fra

349,- per mnd.

Om Broadnet

Broadnet er en av de nasjonale aktørene innen bredbånd og datakommunikasjon. De har sitt eget landsdekkende fibernett. Dette er noe som gir god sikkerhet og stabilitet for bedrifter, så vel som de private kundene. Ønsker du bredbånd privat skjer det gjennom HomeNet. Gamle Ventelo har blitt til Broadnet der Ventelo har blitt til et mobilselskap under deres konsern.

Videre vil de slå seg sammen med Danske GlobalConnect for å bli nordeuropeisk fiberkjempe. Der begge i dag er selskaper som eies as EQTs infrastrukturfond. I dag er det Martin Lippert som er administrerende direktør i selskapet.

Bedrift

Som bedrift får man profesjonelle tjenester som er spesialtilpasset. Slik skal det passe til norske bedrifters krav til kvalitet og oppetid med drift og overvåking 24/7. Support er alltid der for å hjelpe deg. Fiber er for deg som ønsker lynrask data og kapasitet.

Videre leverer de internett via VDSL, SHDSL og ADSL. I tillegg har de direkte forbindelser med noen av de største aktørene innen skytjenester. Og tilbyr i Cloud Access som er godt sikret. Samt at selskapet lanserer SD-WAN som blir levert som en skytjeneste.

Dersom det oppstår problemer vil du finne årsaken gjennom oppdatering fra deres driftsmeldinger. Ellers er det bare å ta kontakt med support.

Dersom du er storkunde, operatør eller systemintegrator vil Fiberweb være relevant. Gjennom deres fiberweb vil du raskt og enkelt bestille tjenester. Samtidig ha full oversikt til enhver tid over dine eksiterende linjer. For pris tar du kontakt med dem gjennom deres kontaktskjema som du finner på broadnet.no.

Privatkunde

For deg som privatkunde vil du gjennom HomeNet få god support og en god internett-tilgang gjennom ADSL, VDSL eller fiber. I tillegg kan man velge TV-løsning gjennom deres samarbeidspartnere Viasat, Snap.TV og RiksTV. I Norge tilbyr de nettverk for eneboliger og borettslag.

Dersom du har problemer finner du svar på spørsmål gjennom Homenet.no. Du kan også ta direkte kontakt hvis du trenger support. HomeNet er også nøye på å oppdatere gjennom driftsmeldinger.

Speed-test

Lurer du på hastigheten på ditt internett? Da kan du bruke en speed test, også kalt hastighetstest. For å gjennomføre testen kan du gå inn på linken ovenfor. Husk at resultatet alltid kan ha et avvik alt ettersom du gjennomfører testen trådløst eller med direkte tilkobling av nettverk. Du kan bruke testen for å sjekke hastigheten på fiber, mobilt bredbånd og andre typer bredbånd.

Webmail og domene

Med webmail vil du få tilgang til din e-post hvor som helst. Med smtp, som er deres utgående e-postserver, vil du enkelt kunne sende eposter. Videre tilbyr de dns. Altså kan du koble sammen domenenavn med ulike IP-adresser og er en navntjeneste.

Alt dette får du enkel veiledning gjennom deres hjemmeside. De hjelper deg også med å finne hva din bedrift trenger.

Hvor finner du de?

Bredbåndet deres finner du over hele landet med landsdekkende fibernett. Hvor de tilbyr førsteklasses datakommunikasjon til alle bedrifter i hele Norge. Trenger bedriften din bredbånd, kan du få det om du bor i Oslo, Tromsø, Kristiansand, Bodø osv. – et Broadnet Norway.

Erfaringer

HomeNet har fått forskjellige vurderinger og erfaringer av både nettverket og kundeservice. Når det gjelder erfaringer virker bedriftskundene svært fornøyd. De er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Dersom du har problemer er det bare å ta kontakt med kundeservice.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd