Bredbånd fra Canal Digital

Canal Digital er en av Norge sine største leverandører innen TV og bredbånd. De startet opp i 1997 og leverer i dag satellitt-TV til over 400.000 husstander i Norge. Hovedkontoret ligger på Fornebu, mens flere regionkontorer ligger i hele Norge. 

Få tilbud på bredbånd fra Canal Digital og flere leverandører

Canal Digital jobber hver dag for at du skal få de beste produktene uten å betale for mye. 

Canal Digital

Download: opptil 500 mbit/s
Upload: opptil 500 mbit/s
Bindingstid: 12 mnd

Canal Digital har nå blitt til Telenor og er kjent for å tilby TV og kabel. 

Pris fra

599,- per mnd.

Canal Digital

Er kjente for å tilby TV og kabel, men har nå blitt til Telenor. Det gjør derfor at du kan få TV, bredbånd og mobil på ett og samme sted. Det som tidligere het Satellitt har nå blitt til Canal Digital. Der finner man underholdning på TV, PC/Mac, mobil og nettbrett. 

Oppkjøp av Telenor

At Canal Digital Kabel har blitt til Telenor betyr i praksis ikke store endringer for deg som allerede er eksisterende kunde. En forskjell er at min side blir nå til mine sider på Telenor. Når det er sagt vil du kunne koble sammen TV med mobil og internett i det samme. Som Telenor sier «TV-en er ikke bare TV lenger, den er jo også på Internett – alt henger sammen med alt».

Deres Kabel tv har T WE, der man kan se live på TV. Dette er nå blitt tatt over av Telenor, men ellers er det ingen endringer av tjenesten. En annen endring er at man tidligere fikk tilgang til Tidal gjennom produktene. Noe man ikke lenger får nå som Telenor har tatt over og sagt opp avtalen med musikktjenesten.

Pakkeløsninger

Canal Digital gir deg underholdning med komplett løsning for både TV og streaming. Du velger det du vil se, hvor du vil og når du vil med en kvalitet du kan stole på. Med appen deres kan du se TV akkurat hvor du vil. Enten om det er direkte-TV på farten eller et program du gikk glipp av forrige uke. Med deres TV-abonnement har du alt dette inkludert uten ekstra kostnader.

De har mange ulike kanalpakker, så du finner garantert noe som passer akkurat deg. Har du norgespakken får du grunnpakken som alle kunder har. I tillegg velger mange familiepakken for å kunne ha noe å se på for alle aldre.

Videre har de ulike pakker innen film og sport. Om du ønsker å se TV i flere rom, kan du gjøre dette gjennom Canal Digital Plus. Abonnementet kan da brukes på 4 steder samtidig. Dersom du ønsker TV på hytta kan du enkelt få dette gjennom «hyttepakken». Denne inkluderer Smart HD-dekoder, flatantenne og mulighet til å fryse abonnementet når du ikke benytter det.

For priser gå inn på deres nettside så får du full oversikt der.

Dekoder og utstyr

Dekoder fås i flere forskjellige varianter, der OnePlace har blitt anbefalt av Tek.no. Med denne får du se alt som er på TV. Strømmet innhold når det passer deg, laste ned applikasjoner og spill i Google Play Butikk og mye mer. Veiledende pris for denne er 1660 kr uten opptak og 2 620 med opptak.

Videre tilbyr de Smart HD-dekoder, kortleser til IDTV, flatantenne, standard antenne (parabolantenne) og mer. Her finner du altså utstyr uansett om du ønsker TV hjemme eller på hytta. Gå inn på deres hjemmeside for å lese mer.

Speedtest

Er du usikker på om du faktisk får den hastigheten du betaler for? Da kan du bruke vår nettfart test. Denne viser det hvilken hastighet du faktisk har. Når du gjennomfører teksten er det viktig at du ikke kjører andre programmer, eller at flere er på nettet. På denne måten får du det mest riktige resultatet. Her kan teste fiber, adsl og andre typer bredbånd. 

Kundeservice

På deres nettsider finner du alt du trenger å vite. Uansett om du har spørsmål om faktura, dekodere, abonnementer, TV-signaler og mer. Dersom du ønsker assistanse kan du også nå de gjennom chat, ved å fylle ut kontaktskjema eller å ringe 915 06 070. De har gode åpningstider og du når de i hverdagen kl 8-23, lørdager 9-20, og søndager og helligdager kl 10-20.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd