Bredbånd fra Chess

Det som tidligere het Chess har nå blitt til Telia. De har valgt å beholde abonnementet og samme sim-kort så i Teorien vil du ha det samme, med et nytt navn. Hvis du er interessert i å få andre SMART-tilbud fra Telia kan du få dette. Da kommer det nye betingelser og vilkår. På vår side kan du lese mer om produktene og tjenestene til Telia. 

Få tilbud på bredbånd fra Telia, tidligere Chess

Chess ble etablert i 2005. 13 år etterpå ble det nedlagt, og alle eksisterende kunder ble overført til Telia.

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Chess

Chess har nå blitt til Telia, og alle Chess-kunder har blitt flyttet til Telia men beholdt samme SIM-kort og abonnement. Eneste forskjellen på abonnementet er at navnet er endret, men de ekstra tjenestene som forsikring og Utland 500 er fremdeles inkludert. Som tidligere Chess-kunde kan du også velge å bytte til et av Telia sine SMART-abonnementer, men her følger nye vilkår og betingelser. Telia-SMART har svært mange gode forskjellige abonnementer og kan derfor være verdt å sjekke ut.

Familie og vennerabatter

Gjennom Chess fulgte det familie- og vennerabatter. Disse har blitt overført til Telia med samme betingelser, men dersom du velger å bytte til et Telia-abonnement vil du miste disse rabattene.

Bonus og verdikode

Chess hadde også et bonusprogram, men dette er avviklet. Alle kunder som hadde over 1000 bonuspoeng skal ha få tilsendt en verdikode som kan benyttes til mobiltelefoner, tilbehør, tilleggspakker eller andre tjenester i butikk og nettbutikk.

Chess mobilt bredbånd

Chess bredbånd vil gå over til Telia abonnement. De med Chess bredbånd vil derfor oppleve justeringer i pris og datamengde til de ulike Telia abonnementene som finnes for bredbånd. Mobilt bredbånd i Telia gir nett overalt med 4G-dekning, roam like home i EU, EØS og Sveits (gjelder inntil 30GB per fakturaperiode), samt data rollover. Du vil også ha en dekningsgaranti for at du alltid er på nett.

Dersom du skulle bruke opp datamengden din vil du bli sendt til en påfyllingsside der du kan fylle på mer data om du ønsker – ellers blir hastigheten bare satt ned til 64 Kbit/s.Du kan velge mellom forskjellige rutere eller abonnementer uten ruter. Hvilken ruter du velger vil påvirke prisen. For å sikre enda bedre WiFi-rekkevidde kan du kjøpe med en Netgear Orbi WiFi-system som sikrer full hastighet til alle enheter over hele huset. Uansett abonnement er den høyeste hastigheten på 220 Mbit/s ned og 35 Mbit/s opp. Den faktiske hastigheten du opplever varierer med dekning og andre forhold.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd