Bredbånd fra Telia

Telia som i dag består av Phonero og MyCall har omtrent 1200 ansatte. De jobber hver dag for å gi sine kunder de beste opplevelsene, samtidig som de jobber med å utvikle teknologien og skapet innovasjon og bærekraftig vekst. 

Motta tilbud på bredbånd fra Telia og andre leverandører

Telia er i dag Norden sin største leverandør av mobiltjenester, noe de skal fortsette med.  

Få tilbud på bredbånd fra Telia

Canal digital

Download: 500 Mbit/s
Upload: 50 Mbit/s   
Bindingstid: 12
Etablering: 0,-
Dekningsgaranti og Rollover er inkludert i Telia sitt abonnement.

Pris fra

229,- per mnd.

Telia

Telia er Nordens største leverandør av mobiltjenester og de arbeider kontinuerlig for å holde plassen sin. De jobber for at du alltid skal være på nett. I Norge er det OneCall, MyCall og Phonero som inngår under selskapet. De vant faktisk tittelen om Norges beste 4G-nett, noe du kan lese mer om på tek.no.

Når det gjelder tjenester og produkter tilbyr de forskjellige mobilabonnementer, mobilt bredbånd, mobiltelefoner, smartklokker, tilbehør og nettbrett. Til både private og bedrifter.

Abonnement

Abonnementene deres er delt opp i under 16 år, under 29 år og for alle, samt også kontantkort. De tilbyr ulike abonnementsløsninger for ulike kundegrupper slik at alle skal få det de trenger til en god pris.

SMART- abonnementet er delt opp i flere. Her får du fri bruk av samtaler, SMS og MMS i Norge med unntak av spesial-nummere. I tillegg inngår data rollover, altså får du bruke dataen fra forrige måned dersom du ikke brukte opp kvoten din.

Sist, men ikke minst så tilbyr de «roam like home» i EU, EØS og Sveits. På denne måten kan du bruke roaming fritt uten ekstra kostnader.

 

Abonnement Hva du får Pris per måned
Telia X Fri bruk 579
Smart 20 20 GB 529
Smart 15 15 GB 479
Smart 10 10 GB 429
Smart 6 6 GB 379
Smart 4 4 GB 329
Smart 2 2 GB 249

 

For de under 16 år (barn) er prisen 169kr/mnd. for 1 GB og 99 pr/mnd for 200 MB.

For de under 26 år (ung):

Abonnement Hva du får Pris per måned
Ung 25 25 GB 529
Ung 18 18 GB 479
Ung 12 12 GB 429
Ung 8 8 GB 379
Ung 6 6 GB 329
Ung 3 3 GB 249

 

For å få full oversikt over dekningsgraden hos deg, kan du sjekke ut dekningskart på deres nettside. Videre vil du gjennom min side (mitt telia) ha full oversikt over fakturaer og abonnementet ditt. Du kan raskt og enkelt endre abonnement eller bestille ekstra tjenester selv.

Telia svitsj

På deres hjemmeside kan du kjøpe forskjellige mobiler og ulike abonnementer. Man får ofte en god pris på selve mobilen mot 24 mnd binding. Dersom du velger svitsj vil du kjøpe ny mobil nå, få den beste forsikringen og valgmulighet om å bytte mobil etter 12 mnd. Dette er en god løsning for deg som liker å alltid ha det nye innen mobilteknologien.

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd får du 4G-dekning overalt og er alltid på nett med dekningsgaranti. Hva totalprisen blir vil avhengig av hvilket abonnement du velger.

Du kan velge 7 til 200 GB. I tillegg vil det, ved siden av månedsprisen, være en pris på ruteren. Jo høyere GB-abonnement du velger, desto rimeligere blir ruteren. Som med alle andre abonnementer vil du få med data rollover og roam like home i EU, EØS og Sveits.

Til sitt mobile bredbånd tilbyr de også en rekke forskjellige rutere som du kan velge mellom. Deriblant Netgear Nightawk M1, Netgear Orbi WiFi, Netgear AC810s, Orbi RBR20 ruter og Orbi RBS Satellitt. Uansett hvor du er vil du komme deg på nett gjennom deres bredband.

Test ditt bredbånd

Er du usikker på om du får den hastigheten du betaler for. Da kan du bruke vår speedtest. Skru av alle programmer, og pass på at det ikke er noen andre som bruker nettet. Da vil du få de mest korrekte svarene. Speedtesten kan brukes til å sjekke hastighet på mobilt bredbånd, fiber og andre typer bredbånd.

Kundeservice

Dersom et problem har oppstått finner du gode veiledninger på telia.no/hjelp. Om du ikke finner løsningen kan du enkelt ta kontakt gjennom chat, ved å ringe 924 05 050 eller sende mail gjennom deres kontaktskjema.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd