Bredbånd fra Easynet

Easynet var en av de første leverandørene i Norge som startet å levere bredbånd. Ved å bruke faste antenner og radiobølger, kunne de levere billigere og raskerere bredbånd enn hva man kunne før. For at man skulle ha mulighet til å få dette bredbåndet måtte man bo i nærheten av basestasjonene deres.

Få tilbud på bredbånd fra EasyNet (nå kjent som Powertech)

Easy net var kjent for å levere et høyhastighetsbredbånd til sine kunder. De ble kjøpt opp av PowerTech og har derfor byttet navn deretter.

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Om Easynet

PowerTech inngikk en avtale med Easynet AS som gikk ut på å kjøpe 100% av aksjene. Det vil si at de som primært tilbyr radiobasert internettaksess til bedrifts- og privatkunder i Oslo og Akershus gir radiobasert infrastruktur og teknologi til PowerTech og blir således et supplement til deres dagens aksessteknologi.

EasyNet leverte rimelige og raskt trådløst bredbånd. Faktisk var de blant de første leverandørene i Norge innen levering av trådløst bredbånd. De benytter radiobølger og faste antenner som gjør det mulig å levere rimeligere og raskere enn hva som var mulig før. For at du skal kunne installere trådløst bredbånd må du bo eller være etablert i nærheten av et av de områdene med basestasjon. Disse basestasjonene blir stadig etablert for å sikre at flest mulig får dekket sitt behov.

I dag vil du kunne benytte EasyNet bredbånd gjennom å bli kunde hos PowerTech.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd