Bredbånd fra Eidsiva

Eidsiva bredbånd ble stiftet i 2004, hvor fokuset var å gi Oppland og Hedmark bedre bredbåndsdekning. I dag leverer de bredbånd gjennom ADSL, VDSL, radio og Coax. Hovedkontoret ligger i Lillehammer, mens de lokale kontorene ligger i Tynset, Vågå og Oslo. I 2014 ble det målt at de hadde en markedsandel på 2,2 % av privatkundene. 

Få tilbud på bredbånd fra Eidsiva  bredbånd og flere andre leverandører

Eidsiva bredbånd ble stiftet 2004, hvor de fokuserte primært på Hedmark og Oppland. 

Få tilbud på bredbånd fra Eidsiva Bredbånd

Eidsiva

Download: 40 Mbit/s
Upload:10 Mbit/s
Bindingstid: Valgfritt
Etablering: 0,-

Eidsiva tilbyr internett gjennom eget utstyr til både privat og bedriftmarkedet i Akershus.

Pris fra

489,- per mnd.

Bredbånd

Eidsiva tilbyr bredbånd, energi, fjernvarme og nett. De driver altså med mye forskjell. Deriblant produserer de omtrentlig 3,4 TWh vannkraft og drifter 22 tusen km med strømnett i innlandet. De er i dag eid av Hedmark og Oppland fylkeskommuner.

Markedsandelen deres er på 35% for fast bredbånd og et fibernett som er det tredje største i Norge. Lillehammer er et viktig område ettersom det er her de har hovedkontor.

Selskapet Eidsiva bredbånd AS

Ble etablert i 2004 på bakgrunn av det kun var 25% bredbåndsdekning i Hedmark og Oppland. Dette har de klart å utbygge og forbedre godt, der de startet med leverandør til offentlige virksomheter. Det var først i 2005 de begynte å levere til private kunder og bygde ut dekningen.

Videre kjøpte de opp Fjellnett i 2006 og resten i 2009, samt kjøpte Bane Tele. De jobber hele tiden kontinuerlig for å forbedre bredbåndet sitt.

I dag leverer de bredbånd via egen infrastruktur til både privat- og bedriftsmarkedet som ligger i Hedmark, Oppland og Akershus. Via deres samarbeidspartnere får de også tilbudt bredbåndstilgang i resten av Norden. Samt at de har en rekke tilleggstjenester som telefoni, sikkerhet og underholdning gjennom avtale med Get.

Tjenester innen bredbånd

I dag tilbyr de bredbånd til private og bedrifter. Av bredbåndstjenester tilbyr de fiber, coax og ADSL/VDSL.

Fiber gir bredbånd som går utrolig raskt en hastighet på inntil 1000 mbps. Der får man like rask opplastning som nedlastning. Videre tilbyr de Coax som gir tilgang gjennom et eget nett for levering av bredbånd. Ettersom Coax gir en bedre kapasitet enn DSL kan de tilby levering av bredbånd, telefoni og TV i samme pakke.

I likhet med ADSL blir ikke hastigheten levert med samme nedstrøm (nedlastning) og oppstrøm (opplastning). Dette er noe fiber kan. ADSL/VDSL er bredbånd via telefonkabelen, der hastigheten vil variere basert på avstand til sentralen.

Eidsiva tilbyr kollektive avtaler og har 10 års erfaring innen dette. Dersom man ønsker kollektive avtaler i Oppland, Hedmark og deler av Romerike er det bare å ta kontakt direkte på Eidsvia.net.

Bredbånd priser – privat

 

                                                                                 Priser

Type Pr måned
Fiber med TV Start 300 + TV Get Start 1099
Start 500 + TV Get Start 1349
Start 1000 1/1Gbps + TV Get Start 1849
Fiber Bredbånd Fiber 50/50 Mbps 529
Bredbånd FIber 300/300 Mbps 649
Bredbånd Fiber 500/500 mbps 899
Bredbånd fiber 1/1 Gbps 1399
Coax Coax 50/5 mpbs 529
Coaz 100/5 mbps 649
ADSL

16-1 mbps (nedlastning)

1-0,2 mbps (opplastning)

409
VDSL

40-18 mbps (nedlastning)

10-1,5 mbps (opplastning)

489

 

Bredbånd oppsigelse

Dersom man ønsker å si opp i avtaleperioden er dette følgende prisliste å forholde seg til:

Get TV 1000
DSL 1490
Fiber/Coax 2990
Bruddgebyr før installering av Fiber 8990

 

Tilleggstjenester

De tilbyr også en rekke tilleggstjenester, deriblant bredbånd webmail. En webmail gjør at du kan logge inn og lese din epost gjennom deres webmail portal. Andre tjenester er bredbånd tv gjennom samarbeid med Get. Altså får du valgfriheten til å sette sammen flere tjenester slik som det passer deg.

I tillegg til tilleggstjenester tilbys en rekke ekstra utstyr som trådløst multimodem, trådløs router og modem kabel TV.

Fritidsbolig

Dersom du har en fritidsbolig vil du også kunne få bredbånd der. Produktene deres finnes blant annet på Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Beitostølen, Trysil og andre mindre fritidsområder.

Bredbånd kundeservice

På Eidsiva.net/kundeservice finner du mange spørsmål og svar. Samt veiledninger og feilsøkingstips dersom du har problemer med bredbåndsforbindelsen. Feil kan også rettes mot kundeservice gjennom min side eller direkte kontakt per telefon, chat, kontaktskjema og epost.

Dersom det oppstår et problem bør du også sjekke driftsmeldinger. Her oppdateres det om det er en feil på nettet.

Bedriftsmarkedet

Eidsiva leverer også bredbånd til bedrifter over hele landet som skreddersys etter bedriftens behov og har stor fleksibilitet. Her er det mange forskjellige tjenester:

  • Business Ethernet: raskt, sikkert og pålitelig internt nettverk mellom flere lokasjoner.
  • WDM – bølgelengde: en optisk forbindelse mellom to lokasjoner
  • Bedriftsaksess: sikrer internett med god oppetid og rask respons for bedriften
  • SLA: prioritert kundestøtte
  • SD-WAN (Software Defined Wide Area Network)
  • Get Tv-sentral: dekoderfri løsning for virksomheter som trenger mange tv-uttak.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd