Bredbånd fra Get

Get tilbyr i dag bredbånd gjennom sitt eget fibernett. Med over 800 medarbeidere jobber de hverdag for å lage den beste kundeopplevelsen for sine kunder. Med flere best i test priser er de et attraktivt valg innen bredbånd. Det er i dag over 500.000 bedrifter og hjem som benytter seg av deres bredbånd, og de opplever stadig en økning. 

Få tilbud på bredbånd fra get og andre leverandører

Trenger du bredbånd kan get være et godt alternativ, da de både leverer privat og til bedrifter.

Få tilbud på bredbånd fra Get

Get

Download: 1000 mbit/s
Upload: 50 mbit/s
Bindingstid: Nei
Etablering: 499,-

Hos Get får du internett både til privat og bedriftskunder i hele Norge.

Pris fra

679,- per mnd.

Get Bredbånd

Er et telekommunikasjonsselskap som tilbyr en rekke tjenester innenfor TV, bredbånd og mobil. Etter å ha blitt kjøpt opp av Telia i 2018. Er de i dag Norges nest største telekomselskap og en betydelig rival til markedslederen Telenor. Selskapet har sitt hovedkontor i Oslo. Men leverer foruten hovedstaden bredbånd til Asker, Buskerud, Østfold, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand og Trondheim.

I tillegg til å utruste over 500 000 bedrifter og hjem med høyastighetsbredbånd gjennom sitt eget fiberbaserte nett. Forsyner de også resten av landet med en rekke andre tjenester. Til sammen er det omkring 1,8 millioner kunder som benytter seg av produktene deres hver dag.

Gjennom tidene

Get har vært en drivende kraft innen telekommunikasjon helt siden etableringen i 1969. Selskapet het den gangen Janco Kabel-TV og har siden gått gjennom en rekke sammenslåinger og navne- og eierskifter. Det var først da britiske Candover tok over i 2006 at selskapet fikk navnet vi i dag forbinder det med.

Allerede i 1997 kunne de tilby kundene sine bredbånd og ble med det Norges første bredbåndsleverandør. Siden den gang har de brutt ny grunn med nyskapende teknologi og løsninger på en rekke områder.

I 2011 var Get blant annet første leverandør i Europa som tilbød kundene sine bredbånd. Hvor hastigheter var opp mot 200 Mbit/s gjennom såkalt hybridfibernett. To år senere tok de enda en hastighetsrekord, og denne gangen var det 1 Gbit/s-grensen som sto for tur.

Kundeservice

Gjennom flere års erfaring har de nå gjort seg bemerket for sin gode kundeservice. I 2013 ble selskapet blant annet tildelt prisen for Norges beste kundesenter av analyseselskapet SeeYou. Norges ledende selskap innen undersøkelser av kundeopplevelse.

Året etter forsvarte de tittelen. Og i 2018 ble kundesenteret deres nok en gang kåret til landets beste.

Fiber og 4G

Enten det bare er snakk om å sjekke e-post og lese nettaviser et par ganger daglig. Eller en husholdning hvor det strømmes TV-serier og film for fullt i alle rom. Så kan de tilby bredbånd med en hastighet og pris som står til oppgaven.

Med hastigheter som spenner seg fra 60 Mbit/s til 1 Gbit/s. Skulle det være en smal sak å finne en bredbåndspakke hos Get som passer ditt behov.

Ønsker å ha muligheten til å sjekke e-post og benytte seg av strømmetjenester også når du er på farta? Da leverer de mobilt bredbånd også. Det mobile bredbåndet går gjennom Telias mobilnett. Som i en test utført av Tek.no i 2017 ble kåret til det mobilnettet med best 4G-dekning i landet.

Det er med andre ord gode sjanser for at du kan ha bredbånd på hytta de selv i høyt oppe i fjellheimen. Under optimale forhold vil du kunne oppnå hastigheter opp mot 300 Mbit/s. Med Data-Sim og en 4G-router kan du enkelt dele internettilgangen din med resten av familien. 

Priser og tjenester

Samme hvilken tjeneste du ønsker å benytte deg av, vil du som kunde tilgang til en håndfull tilleggstjenester. Det inkluderer blant annet ubegrenset lagring i egen skytjeneste “Get Sky”, en egen e-postkonto, ytterligere opplastingshastighet og billig IP-telefoni.

Hvis du allerede er kunde, finner du mer informasjon om disse tjenestene ved å logge inn på Min Get. Merk deg for øvrig at bredbåndsprisene som oppgis på hjemmesidene deres som regel forutsetter at du har TV fra dem. Det betyr imidlertid ikke at de bare leverer bredbånd i kombinasjon med TV. Det er med andre ord fullt mulig å få bredbånd fra dem uten TV, bare at pakkerabatten da faller bort.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd