Bredbånd fra HomeNet

HomeNet er en del av Broadnet, og tilbyr sitt bredbånd via fiber, ADSL og VDSL til privatmarkedet. Gjennom partnere kan de også tilby TV-løsning til deres fiberkunder. I dag er det over 55.000 som benytter seg av deres produkter. 

Få tilbud på bredbånd fra homenet og andre leverandører

Få tilbud fra HomeNet på bredbånd via fiber, VDSL og ADSL.

Motta tilbud på bredbånd fra HomeNet

HomeNet

Download: 60 Mbit/s
Upload: 15 Mbit/s
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 699.-

HomeNet bruker samme linje som Telenor. I dag har de over 55.000 kunder

Pris fra

449,- per mnd.

Om HomeNet

HomeNet er levert av Broadnet som er en nasjonal aktør innen bredbånd og datakommunikasjon. Her får man landsdekkende fibernett, med god sikkerhet for deg som privat kunde. Bredbåndet deres er altså for Broadnet sine private kunder.

Tjenester

Som privat kunde av bredbånd kan du velge mellom ADSL, VDSL eller fiber. Der fiber er det som gir raskest bredbånd. De leverer også ulike TV-løsninger via deres samarbeidspartnere slik at du skal kunne få alt i ett. Du kan med andre ord få TV av Viasat, RiksTV og Snap.TV.

Kundene deres er både eneboliger og borettslag. Under finner du en prisliste på henholdsvis de to ulike kundegruppene. 

Priser: enebolig

Fiber   Fra pr. måned
  Unlimited 1000/1000 mbit/s 599
  Internet 100/100 mbit/s 449
ADSL 20 mbit/s nedlastning, 1,1 mbit/s opplastning 349
VDSL

60 mbit/s nedlastning

15 mbit/s opplastning

499

 

Priser: borettslag

Fiber valgfri   Fra pr. måned
  Fiberkontakt i alle leiligheter, beboer velger internett og TV leverandør selv 49
Internett til alle

Internett Unlimited 1000 mbit/s

TV velges av beboer

299
TV til alle TV- til alle beboere, internett velges av beboeren 159

 

Fiber

Med fiber får man Internet Unlimited 1000 som er en tjeneste med rask hastighet. Hvor du har friheten til å gjøre hva som helst. I tillegg kan man få full valgfri tilgang på TV gjennom avtaler med RiksTV, Viasat og SnapTV.

Gjennom HomeNet får du bedre priser, det raskeste internettet og valgfri TV-løsninger slik at du har alt i ett. Samt at man får komplett installasjon helt frem til leiligheten og de nyeste tekniske løsningene. Erfaringer med deres fiber er stort sett veldig gode ettersom dette gir den raskeste bredbåndshastigheten. Noe man i dagens samfunn ofte kan ha behov for.

ADSL

ADSL gjør at du kan strømme musikk, lese nettaviser, se film og mer. Dette er noe som gir mer enn nok bredbånd for de fleste. I hvert fall dersom du er eneste som bruker internett. Desto flere det er i boligen, jo høyere blir ofte kravet til hastighet med tanken på å streame film. Her har man opptil 20 mbit/s nedlastning og 1,1 mbit/s opplastning.

VDSL

VDSL er superbredbånd som vil gi bedre internett enn ADSL. Hvor det gir muligheter for filmer i HD, online spill og det å laste opp eller ned større filer. Hastigheten er 60 mbit/s for nedlastning og 15 mbit/s opplastning.

Utstyr

HomeNet tilbyr en rekke forskjellige oppkoblingsmuligheter.

  • Platinum hjemmesentral
  • DRG hjemmesentral
  • Zhone modem med WiFi
  • Zhone modem
  • Jensen Netlink modem
  • AirTies Wifi @ Home Premium

Platinum hjemmesentral gjør at du kan tilkoble eget utstyr (som PC, spillkonsoller og mer) i Port 1 og 2. Samt at TV-dekoder kan kobles til i Port 3 eller 4. Dette gjør at du har alt samlet på et sted.

Zhone router med WiFi gjør at du har en trådløs router som du kan koble PC, mobil, nettbrett og annet på. Samt at det fungerer som et modem som du kan koble til andre enheter direkte.

Alle de andre utgavene tilbyr mye av det samme i ulike kombinasjoner. Hvilket utstyr som passer deg best kommer an på hva du er på jakt etter. Dersom du er i tvil er det bare å ta kontakt gjennom Homenet.no så får du rådgivning.

Her finner du HomeNet

Du finner dem overalt i Norge, men det kan være forskjellig tjenestetilbud. Det vil si at uansett om du ser etter Tromsø, Narvik, Bergen, Oslo eller i andre byer vil alltid finne et bredbånd som passer deg. De fleste steder får man i dag tak i fiber som gir den raskeste bredbåndshastigheten, og de bygger stadig ut fibernettverket. Sjekk gjerne ut deres nettsider for å se om du har tilgang til fiber.

Support

Gjennom kundeservice vil du få hjelp uansett hva problemet er. Du kan selv finne løsninger til problemer gjennom deres nettside eller du kan ta direkte kontakt over chat, telefon eller kontaktskjema. Chatten deres har fleksible åpningstider fra 9-21 i hverdagen og 10-15 i helgen. Gjennom deres driftsmeldinger er du også alltid oppdatert dersom det er utbygging eller at nettet er nede i en periode.

Speedtest

For å sjekke bredbåndsforbindelsen du får fra kan du gå inn på deres side eller direkte til vår speedtest.  Å gjennomføre en slik test kan være greit slik at du vet at du får hastigheten du betaler for. Men husk at det kan forekomme noe avvik.

Erfaringer 

På det private markedet har 55 000 kunder valgt HomeNet. I 2016 ble de tildelt Kundeservice-prisen for «Norges beste kundesenter». Erfaringer er noe delt, men utmerkelsen sier jo sitt om helhetsinntrykket.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd