Bredbånd fra Ice.net

Ice.net har over 10 år levert en dekning som ingen andre kan, med deres mobile bredbåndtjeneste. De har allerede egen 4-G  dekning i Norge sine største byer, og utbyggingen fortsetter hver dag som går. Målet er å dekke 80% av populasjonen i 2018. I områdene hvor de ikke har dekning, vil kundene deres fortsatt kunne benytte seg av Telia sitt nettverk.

Få tilbud på bredbånd fra Ice.net og andre leverandører

Ice.net jobber for å være en annerledes og unik mobiloperatør, og ønsker å være det anbefalte selskapet. 

Få tilbud på bredbånd fra Ice.net

Ice.net

Download: 50 mbit/s
Upload: 20 mbit/s
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 0,-

Hos Ice.net får du mobildata med bra hastighet til en rimlig pris.

Pris fra

199,- per mnd.

Ice.net

Ice.net er en leverandør av mobilabonnementer, mobiltelefoner og mobilt bredbånd til både private og bedriftskunder. De er unike på deres utelukkende 4G-teknologi i hver bredbåndsmast. Og har en arealdekning på rundt 75% av landet.

I tillegg er de Norges tredje på mobilnett. Noe de har arbeidet mot siden de lanserte mobiltelefoni i 2015.

Mobilt bredbånd

Gjennom Ice får du et raskt og sikkert bredbånd som har overlegen arealdekning. Dette bredbåndet kan brukes hjemme, så vel som på hytten, seilbåten og i bilen.

De tilbyr en rekke forskjellige datapakker som gjør at du finner et abonnement som dekker ditt behov. Du kan prøve de helt uten risiko med 30 dagers åpent kjøp. Man finner abonnementer fra 7 GB til 300 GB.

 

Veiledende prisliste

 

Datapakke (GB) Pris
300 399,50
200 349,50
100 299,50
50 249,50
30 199,50
15 149,50
7 99,50

 

I tillegg kommer router der man kan velge mellom smartrouter eller minirouter.

Dekning

Der Ice ikke har egen ice-dekning, har de et godt samarbeid med Telia. Slik at Ice-kunder kan bruke mobildekningen i Telia sitt nettverk. Ettersom Telia vant tek.no sin dekningstest kan du som ice-kunde være sikker på at du har Norges beste dekning. For å se hvor det er dekning kan du gå inn på deres dekningskart: www.ice.no/dekning

Ice.net hastighet

Ice har vært kjent for å gi høy hastighet til alle sine private kunder, uansett hvilket mobildata. Fra 2016 har de gitt alle sine privatkunder Fri Fart på en permanent basis.

Med andre ord vil man ha en teoretisk hastighet på opp til 256 mbit/s. Men forventet snitthastighet ligger på 100 mbit/s. Hvor man er og kapasiteten vil påvirke hva den faktiske hastigheten blir. Hastigheten blir også påvirket av om man er koblet på 4G, 3G eller 2G- dekning.

For å sjekke om du har hastigheten du betaler for, kan du bruke vår nettfart test. Denne kan brukes for å teste hastigheten på mobilt bredbånd, fiber og andre typer bredbånd. 

Mobilabonnementer

Dersom du trenger mobilt bredbånd har de flere ulike abonnementer, både for en og for familien. Som ny bruker tilbyr de et «bli kjent» abonnement der du kan prøve dem i 2 måneder for 99/mnd. I likhet med andre mobilabonnementer og mobiler vil du kunne bruke ice.net bankid på mobil.

Under finner du oversikt over antall GB og pris per måned. Ingen av abonnementene har avtaletid og det er fri bruk av tale, SMS, og MMS. I tillegg er det data-rollover for mobildata og EU-inkludert i roaming.

 

Antall GB Pris
1 129
2 199
6 299
15 399
20 449
30 499

 

Tvillingsim vil si at man kan har et ekstra SIM-kort. Dette koster 39,-/mnd, her er det ingen etableringskostnader. Dersom man ønsker et data-SIM som kun benyttes til bruk av mobildata koster dette 29,-/mnd. Er du allerede en kunde kan du bestille Sim-kortene gjennom min side. 

Kundeservice

Ice tilbyr kundeservice gjennom at en kan søke i hjelp og veiledninger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på gjennom søketjenesten. Kan du ta kontakt gjennom e-post (normal svartid er 3 virkedager) eller i privat melding på Facebook der åpningstiden er 07-22:00 alle dager (responstid er 24 timer). Alternativt kan du ringe på 21 00 00 00.

Erfaringer

Erfaringer og anmeldelser kan du lese på bytt.no. Totalt sett ligger de på 3,6 av 5 stjerner og skårer bra på kundetilfredshet, kundeservice og verdi for pengene. De fleste er altså godt fornøyd med Ice.net. Det er i tillegg en god bonus at Ice-kunder får bruke Telia sitt nettverk der de selv ikke har egen dekning.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd