Bredbånd fra Klepp Breiband

I Klepp Kommune er det et stort behov for bredbånd. Klepp Breiband startet å bygge ut fiberbredbånd for noen år siden, og tilbyr i dag lynraskt internett til innbyggere i kommunen og områder rundt. Som et datterselskap av Klepp Energi er dette en viktig leverandør i lokalsamfunnet. 

Innhent tilbud på bredbånd fra Klepp Breiband

Altibox er en bredbåndleverandør i Norge som leverer internett både til kunder i Norge og Danmark. 

Altibox

Download/Upload: opptil 1000/1000
Etablering: 0,-

Med internett fra Altibox får du fiber som gir deg rask hastighet og god dekning.

Pris fra

649,- per mnd.

Den foretrukne leverandøren i Klepp

Klepp Energi AS er et selskap som tilbyr bredbånd og energi til sine kunder i Klepp kommune, både private og bedrifter. I 2004 startet arbeidet med å bygge ut fiberbredbånd, og i dag har nærmere 95% av kommunens innbyggere tilgang på fiberbasert infrastruktur

Under Klepp Energi finnes Klepp Breiband, som leverer bredbånd til kunder i kommunen. Med Altibox som leverandør er både selskapet og kunder sikret god tilgang og effektiv kundeservice.  

Med hovedkontor og kundesenter på Kleppe er selskapet en del av lokalsamfunnet og en viktig aktør i det lokale næringslivet. 

Eiere

Som et lokalt selskap er foretaket 100% eid av Klepp kommune, som dermed også innehar den øverste styreretten. Det sikrer lokalt engasjement og mange arbeidsplasser. 

Produkter

Dersom du kun ønsker bredbånd har Klepp ulike priser avhengig av hastighet. Prisene øker med kapasiteten. 

Bredbånd med fiber 

  • 100/100 Mbps
  • 200/200 Mbps
  • 300/300 Mbps
  • 500/500 Mbps
  • 000/1000 Mbps

Man kan også kjøpe andre tjenester som fast IP-adresse. Sjekk nettsidene til Klepp for oppdatert oversikt over pakker og tilhørende priser. 

Produktpakker

Klepp tilbyr også sine kunder tjenester for TV og telefoni. Dersom du trenger både bredbånd, TV og telefoni kan du benytte deg av pakketilbud. Da får du alle tre tjenestene levert fra Klepp og får tilbud om rabattert pris, i tillegg til en enklere hverdag. 

I dag tilbyr Klepp to ulike pakker med de samme grunnleggende vilkårene som Viasat Film-pakke, programarkiv, 500 timer opptak og mulighet for tillegg som HBO Nordic. 

Pakkene varierer følgende i hastighet på bredbånd og TV-pakken: 

 • Altibox Standard: Fiberbredbånd 500/500 og TV-pakke med 50 valgfrie poeng. 
 • Altibox Pluss: Fiberbredbånd 1000/1000 og TV-pakke med 100 valgfrie poeng. 

Med andre ord har Klepp mange forskjellige tilbud avhengig av om du ønsker kun tilgang på bredbånd eller også TV og telefoni. 

Hvorfor du bør velge Klepp Breiband

Hvis du bor i Klepp kommune er definitivt Klepp Breiband leverandøren for deg. I tillegg til god kunnskap om lokalsamfunn og geografiske forhold, er de i umiddelbar nærhet dersom problemer skulle oppstå. 

Med fokus på god kundeservice trenger du ikke bekymre deg for utfordringer med betaling eller valg av pakke. 

App

Som kunde av Kleppe får du gjennom leverandøren tilgang på Altibox-Appen. Dette er nok mest relevant for deg med TV-pakke da man på appen enkelt kan endre TV-kanaler og holde seg oppdatert på fakturaer. 

På appen kan man også få meldinger om signalfeil eller andre avvik som kan påvirke deg som forbruker. Det er også lett å ta kontakt med kundeservice ved spørsmål. 

Nettsider

Klepp har en hjemmeside https://www.kleppnett.no/ der man kan finne nyttig informasjon om feilmeldinger, priser og kontaktinformasjon til kundeservice. 

Her finnes også «Min Side» der kunder kan logge inn med brukernavn og passord for å få oversikt over forbruk og utgifter. 

Da Altibox er leverandør av bredbånd kan man også kontaktes deres kundeservice for spørsmål om tekniske feil eller betaling. Nettsiden er https://www.altibox.no/privat/kundeservice/ 

Kontaktinformasjon

Klepp har et sentralbord man kan ringe på 51 78 94 00. Kunder kan ringe hele døgnet, hver dag i året dersom man lurer på noe. Dersom noe akutt bør meldes fra om har de også en vakttelefon95 26 64 00. 

Besøksadressen er Jærvegen 548, 4352 Kleppe. 

Åpningstider er hverdager 07:30 – 15:00. 

På torsdager er det åpent lenger til 17:00. 

Postadressen er Postboks 156, 4358 Kleppe. 

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd