Bredbånd fra RiksTV

RiksTV jobber hver dag for å forbedre sine produkter, slik at de kan tilby gode løsninger i fremtiden. Uansett hvor i landet du bor kan du benytte deg av RiksTV sine produkter, da de omtrent har dekning i hele landet. Med andre ord kan de levere uansett hvor du er, om det skulle vært hytte, hjemme, på båten eller i en campingvogn.

Få tilbud på bredbånd fra Rikstv bredbånd
Har du en hytte du trenger bredbånd på? Da kan RiksTV være et godt alternativ.
TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Om Rikstv bredbånd

RiksTV tilbyr fiber eller bredbånd gjennom samarbeidspartnere slik at du kan få bredbånd og TV-pakke fra RiksTV i ett. Gode grunner til å velge Rikstv bredbånd er at du får RiksTV via fiber og får derfor tilgang til TV fra Smart-boks, appen og nett-TV gjennom abonnementet ditt uansett hvor du befinner deg. Du kan selvfølgelig velge tilleggspakker med sport, film og serier ettersom du måtte ønske. Dette gir deg en god underholdningsportal med alt samlet på et sted.

For å få RiksTV via fiber må du ha en fiberleverandør. Samarbeidspartnerne til RiksTV er HomeNet, OBOS OpenNet og Lynet internett. Deretter kan du velge mellom RiksPakken IP, RiksTV Basis IP eller Favoritter IP etter hva som passer deg best.

RiksTV pris

Pakke   Pris per måned
RiksPakken IP via Fiber   429,-
     
     
Premium TV pakker Viaplay film og serier 119,-
  TV2 Sport og film 499,-
  TV2 Premium 449,-
  C More film og serie 99,-
     
RiksTV basis   359,-
Favoritter IP   229,-

Det forekommer en ekstra sum for enkelte av mottaker boksene, men antenne til hytte, fritidssted, båt og campingantenne følger med i abonnementsprisen. Installasjon kommer på 1590,- og service ved teknisk hjelp koster 1290,-.

RiksTV bredbånd

For å få bredbånd må du ha en avtale med en av deres samarbeidspartnere som er HomeNet, OBOS OpenNet og Lynet.

Gjennom HomeNet har RiksTV internett følgende priser og hastigheter:

HomeNet Hastighet Pris per måned
  5/5 mbit/s 249,-
  100/10 mbit/s 369,-
  500/500 mbit/s 599,-
  1/1 Gbit/s 949,-

Alle pakkene har en avtaletid på 12 måneder og en måneds oppsigelsestid.

OBOS OpenNet samarbeider med HomeNet, Internetbolaget og Blix Solutions. Deres priser finner du på obospennet.no.

Lynet internett var ifølge telepriser.no den billigste aktøren på bredbånd i Oslo fra 2011 til 2014. I tillegg til lave priser tilbyr de også egne priser for studenter. For pristilbud kan du ringe til 21 99 22 66 eller søke på din gateadresse.

RiksTV på hytta

Om du trenger underholdning og internett på hytta har du kommet riktig sted. Det er vel ikke noe som er så deilig som å være på hytta og se på en god film på kvelden. I tillegg skal gjerne disse ungdommene surfe på nett. Gjennom RiksTV får du både og, der du har stor valgfrihet med TV via internett. Så lenge du har nettilgang vil du ha tilgang på RiksTV-appen slik at dere kan se på alle deres favorittkanaler. For RiksTV på hytta kan du gå inn på deres nettsider for å bestille eller ta kontakt på tlf. 21 02 27 13.

Dekning

Sjekk din RiksTV dekning på rikstv.no. Det digitale bakkenettet dekker 98% av husstandene og omtrentlig 90% av hytte og fritidsboligene i Norge. Det er med andre ord stor sannsynlighet for at du kan få RiksTV hos deg. Sjekk også om du eventuelt befinner deg i en satellittskygge. Det vil si at du ikke kan få TV-signaler gjennom verken bakkenett, parabol eller kabel-TV. Den gode nyheten er at det er kun rundt 5200 husstander i Norge som befinner seg i denne satellittskyggen.

RiksTV kundeservice

Gjennom min side kan du endre abonnement, fryse abonnementet og få oversikt over fakturaer og betalinger. Trenger du hjelp kan du enkelt ta kontakt på telefon 210 10 210 mandag til fredag kl. 08:00 til 22:00 eller i helger fra kl. 10 til 18. På www.rikstv.no finner du et kontaktskjema du også kan bruke, samt Chat. Eventuelt kan du selv finne svar raskt gjennom deres spørsmål og svar oversikt.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd