Bredbånd fra Telenor

Telenor består av 3400 ansatte, som er fordelt på 23 forskjellige kontorer i hele Norge. De har også virksomhet utenfor Norge, hvor de har særlig gode markedsposisjoner i Øst-Europa og Asia. Sammenlignet med konkurrentene i Norge, er de den største bredbåndsleverandøren med 43% markedsandel. 

 

Motta tilbud på bredbånd fra Telenor og andre bredbåndleverandører

Telenor er Norge sin største leverandør innenfor data- og telekommunikasjonstjenester

Motta tilbud på bredbånd fra Telenor

Telenor

Download: 75 mbit/s
Upload: 25 mbit/s
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 299,-

Hos Telenor kan du velge mellom flere produkter, for å få den beste dekningen.

Pris fra

379,- per mnd.

Telenor

Telenor Norge AS er landets aller største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Hvor de jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. De tilbyr mobiltelefoner, mobilabonnement, internett og TV (gjennom Canal Digital som de eier) til både bedrift- og privatmarkedet.

Dekningskart

Telenor jobber hele tiden for å bygge ut nettet med flere basestasjoner. Som skal sikre god dekning hvor enn du er. Gjennom deres dekningskart kan du sjekke din dekning der du er.

De har jobbet med å gjøre 4G nettet bredt i Norge og nå begynner de å teste 5G-teknologien for første gang. Denne teknologien vil gi en hastighet som er 20 ganger raskere enn hva 4G er. Derfor vil det komme godt med når «internet of things» skal kobles sammen. Mulighetene for næringslivet og offentlig sektor er også gode innenfor smarte løsninger, kunstig intelligens, fjernstyrte systemer og selvkjørende kjøretøy.

Bredbånd

De tilbyr bredbånd som har en god fart og er stabilt, hvor man får med «på nett-garanti». Da er man sikret dersom noe skulle skje med nettet.

«På nett-garanti» vil si at dersom det er feil på bredbåndet kan du ringe kundeservice på 915 09 000. Da vil de få deg på nett enten ved å rette feilen eller med datapakke. Hvilken hastighet du kan få på bredbåndet og hva prisen blir avhenger av hvor du bor.

Ulike bredbåndsabonnementer

 

Navn Hastighet Månedspris
60 – topp fart

30-75 mbit/s nedlastning

8,1-25 mbit/s opplastning

599
30 – mye fart til hele familien

21-34 mbit/s nedlastning

3,4-12 mbit/s opplastning

499
20 – bestselger

12-26 mbit/s nedlastning

0,7-2 mbit/s opplastning

449
10 – prisgunstig

6-20 mbit/s nedlastning

0,4-1,1 mbit/s opplastning

399
5 – basis

0,2-6 mbit/s nedlastning

0,1-0,6 mbit/s opplastning

Etablering 299

 

Dersom du trenger enda raskere internett, kan du få dette gjennom internett fra fiber. Med Fiber får du betydelig høyere fart som sikrer at du og familien kan streame uten krangling. De leverer også hybridfiber, men denne har noe lavere hastighet på opplastning enn vanlig fiber.

 

Fiberbonnement

Navn

Hastighet

(både opplastning og nedlastning)

Månedspris (forutsetter TV fra Telenor) Månedspris (uten TV)
500 500 mbit/s 999 1149
250 250 mbit/s 599 749
100 100 mbit/s 549 699
50 50 mbit/s 449 599

 

Mobilt Bredbånd

Med mobilt bredbånd har du nett uansett hvor du drar, slik som på hytta. Du tar bare med deg en miniruter så er du på nett overalt så lenge det er dekning.

Om du kjøper Data-SIM (et ekstra SIM-kort) vil du kunne dele datamengden på flere enheter. Her er det flere abonnementer å velge mellom, alt fra 5 til 200 GB. Med et prisspenn fra 199 til 899 kr i måned.

I alle abonnementer er Fri fart inkludert. Altså en forventet hastighet på 100 mbit/s. Skulle du gå tom for data vil du ikke bli belastet utover månedsprisen, men hastigheten blir satt ned.

Min Sky

Cloud-tjenester er i vinden som aldri før, og selvsagt har Telenor en Sky. Her kan du lagre bildene og filene dine trygt. Min sky har ingen grense på lagringskapasitet og er inkludert i ditt abonnement som kunde.

Speedometer

Med en speedtest kan du teste hastigheten på nettet ditt. Dette gjør du enkelt ved å gå inn på vårt speedometer. Da kan du måle om du får den hastigheten som du faktisk betaler for.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd