Bredbånd fra Telio

Telio er en bredbåndleverandør som leverer bredbånd både gjennom VDSL og ADSL. De hadde en markedsandel på 24,3% i 2014, noe som var betydelig stort da det er fordelt på 138 selskaper.  Telio er et norsk selskap som eies av NextGenTel Holding ASA. Hovedkontoret finner du lokalisert i Oslo. 

Få tilbud på bredbånd fra Telio og andre bredbåndleverandører

Er ett av mange bredåndleverandører i Norge som jobber for å gi kundene sine best dekning. 

Få tilbud fra Telio

Telio

Mobilt bredbånd: 4G
Bindingstid: 12 mnd
Etablering: 0,-

Telio mobilt bredbånd har både god dekning og lav pris.

Pris fra

149,- per mnd.

Telio

Telio er en del av NextGenTel og tilbyr fasttelefoni, mobilt bredbånd og utenlandstjenester. Selve mobilnettet er delt med Telia. Kundene deres kan derfor surfe på et av de raskeste og best utbygde 4G-nettet i Norge (les rapporten her).

Mobilt bredbånd

Bredbåndet deres kan du få gjennom en miniruter eller hjemmeruter. Gjennom en miniruter kan du få raskt internett på hytta, toget, i bilen, på båten. Med andre ord kan du få  internettilgang der du måtte trenge det. Miniruteren gir deg ditt eget trådløse nettverk uansett hvor du er i Norge.

I tillegg tilbyr de en hjemmeruter som er kraftigere og har god rekkevidde og kapasitet til hele familien. Denne kan også fint brukes på hytta, så vel som hjemme.

Dekningen i ditt område kan du sjekke på deres nettside der du har full oversikt i dekningskartet.  Alle har fri hastighet uansett abonnement (snitt ligger på 100 mbit/s, men kan variere avhengig av forhold). Priser for mobilt bredbånd er som følgende:

 

Antall GB Pris per måned
5 149
10 229
20 299
100 599

 

 

Fasttelefoni

Telio telefon kan du få gjennom en fasttelefon og bredbåndstelefon. Selv om de fleste bruker mobiltelefon i dag, kan det være nyttig med en fasttelefon i hjemmet. Den lever fortsatt i beste velgående.

En av fordelene er at hele familien har et felles telefonnummer. Noe som kan gi trygghet da det er lett å huske ett enkelt mobilnummer. I tillegg er det ofte rimeligere å ringe til utlandet med hjemmetelefon enn mobiltelefon.

Telio tilbyr en god telefon, og bredbåndstelefoni som gir fri bruk til fasttelefoner. Men ringer du til mobil vil det koste 0,89 per minutt. Dette inkluderer å ringe til Norden for samme pris (Sverige, Danmark, Finland og Island). Prisen starter fra 99kr per måned til 299kr avhengig av hva slags tilleggstjenester man ønsker.

I høyeste prisklasse er «world all inclusive». Her får man fri bruk til fasttelefon, 500 minutter til mobil og fri bruk til fasttelefon i 30 land. De ulike abonnementene kan du lese mer om på deres hjemmesider.

Bruk en nettfart test

Det kan være lurt å bruke en speedtest for å sjekke om du faktisk får den hastigheten du betaler for. Du kan gjerne bruke vår nettfart test. Her kan du teste mobilt bredbånd, fiber og andre typer.

Telio touch

Touch er en ny versjon av fasttelefonen som skal gi et samlingspunkt for familien. Selve telefonen er trådløs og har en basestasjon med touch og en bakside der man plugger inn nettverkskabel. Alternativt kan man koble den til WiFi om man heller foretrekker det.

Videre byr Touch på mange gode applikasjoner som er svært nyttig. Slik som Gule Sider, yr.no, kollektivtransportinformasjon, Google maps m.m. Som om dette ikke er nok, får du også en del underholdning på telefonen. Deriblant fototjenesten Photo Flick, Sudoku, Youtube og mer til.

Dersom du ønsker å lese en anmeldelse og test av alle funksjonene til telefonen kan du gå inn på tek.no.

Min side

På min side har du full kontroll over ditt abonnement. Der kan du sjekke forbruket ditt, se fakturaer og samtaler. Samt bestille tilleggstjenester dersom du skulle ønske det.

Oppsigelse kan gjøres gjennom å ringe tlf 21 49 22 40 i hverdagen mellom kl 9-17, eller det kan sendes til oppsigelse@telio.no

Kundeservice

Dersom det oppstår det problem kan du ta kontakt med kundeservice på tlf. 987 02 101. Åpningstidene er 08:00-21:00 i hverdagen og 10:00-17:00 på lørdag. I tillegg kan du ta kontakt per e-post gjennom deres kontaktskjema.

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd