Bredbånd fra Hvaler

Hvaler bredbånd tilbyr internett til både de som bor på Hvaler og de som ferierer her. Hvaler Bredbånd satser på utbygging av fiber. Noe som skal gi et kjapt internett til alle deres kunder. Hvor man får fleksibilitet som en stor fordel. Da kan man nemlig koble seg opp og velge hvilken leverandør man vil ha. 

Få tilbud fra Hvaler Bredbånd

Hvaler Bredbånd leverer internett med høy hastighet til beboere og feriegjester i Hvaler kommune. 

Hvaler bredbånd – område

Både de fastboende og sommergjester trenger internett i hverdagen. Avhengig om man har hus eller hytte, finnes det mange ulike løsninger som kan passe. Mange med hytte eller feriehus velger mobile nettverk fordi det kan være billigere om man har et lite behov. Mens de som bor i Hvaler hele året sannsynligvis har et større for god tilgang året rundt.

Satsing på fibernettverk

De siste årene har Hvaler Bredbånd grunnlagt av Hvaler Kommune satset stort på å bygge ut fiberbredbånd til innbyggere. Det har resultert i at mange flere i dag har mulighet til å få lynraskt internett til sitt hus. Selskapet er eid av kommunen og de vil ha fremtidig ansvar for å vedlikeholde og drifte kabelverket. 

For en relativt høy etableringskostnad kunne huseiere grave en fiberkabel fra gjerdet til veggen, også fikset Hvaler Bredbånd resten. Fordi kommunen har sett viktigheten av et kommunikasjonsnett som fungerer bra har de valgt å støtte denne utbyggingen. Dermed har prisen for å få tilgang på fiber blitt sterkt redusert, og enda flere kan nå benytte seg av denne muligheten. 

Fleksibilitet for kunder

En av fordelene ved å koble seg på fibernett er at man som kunde får stor fleksibilitet. Man betaler en sum for å få koble seg på til Hvaler Bredbånd, men så kan man velge selv hvilke leverandører man vil bruke til ulike tjenester. Man kan for eksempel velge et selskap til internett og et annet til TV-pakke. 

Dette gjør at man kan velge den leverandøren som har de rimeligste prisene og beste vilkårene. Det gir også en større konkurranse mellom selskapene og de må jobbe litt hardere for å beholde kundene sine. 

Det er flere som leverer internett til fiber-kunder i Hvaler:

Trykk på den leverandøren du er interessert i, så kan du lese mer om selskapet og deres ulike produkter. 

Mobilt bredbånd 

Mange med fritidshus og hytter synes ofte det kan være greit med mobile nettverk for å få tilgang på internett i ferien. Mobilt nettverk innebærer at internettet kommer fra mobilen. Det gjør at man kan sette det opp så godt som hvor som helst i landet, så lenge det finnes dekning for 3G eller 4G. 

De fleste med et mobilabonnement vet at mobildata kan være dyrt.  Å bruke mobildata på datamaskin kan føre til at forbruket blir stort og dette kan fort bli dyrt. Derfor er det lurt å inngå en avtale med en leverandør om ubegrenset tilgang til en fast pris. 

Dekning

Hvaler ligger nærme storbyen Fredrikstad i Østfold. Dermed er det god mobildekning stort sett i hele kommunen, og bra grunnlag for å kunne sette opp mobilt bredbånd. Ved hjelp av en ruter kan datamaskinen enkelt kobles opp til internett. 

Selv om de fleste leverandører har god dekning i Hvaler, er det Ice.net som ofte scorer best på mobildekning i mer avsidesliggende områder. Det er uansett lurt å ta en sjekk for å se hvilke operatører som har best dekning der du er. 

Trådløst Bredbånd

Med radioteknologi kan man motta internett-signaler til både hus og hytter. Via basestasjoner sendes signaler til antenner som monteres på tak eller vegger. 

En stor aktør i Østfold er Monsternett. De dekker områdene Halden, Fredrikstad, Hvaler og Sarpsborg. Det er fremdeles områder i Hvaler som ikke har tilgang på fiber og kanskje synes det er upraktisk med mobilt bredbånd. 

Da kan trådløst bredbånd fra Monsternett være en god løsning. De har også 100 % fornøyd garanti så her er det ingenting å tape på. I tillegg tilbyr de flere hyttepakker der man kan få ubegrenset internett mellom april og september. 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd