Bredbånd Tromsø

I Tromsø er det flere bredbåndleverandører som konkurrere om de samme kundene.  Her kan du derfor velge mellom mange ulike produkter og tjenester. Og det beste av alt er at med stor konkurranse vil du kunne få bredbånd enda billigere. Bruk gjerne vårt skjema for å innhente tilbud fra flere, og sammenlign. 

Finn det beste tilbudet på bredbånd Tromsø

I Tromsø finnes en rekke gode produkter og tilbud for bredbånd. Innhent tilbud fra flere og sammenlign.

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Raskt og rimelig bredbånd

Helt nord i landet ligger Tromsø kommune. Med mange innbyggere er det er stort behov for bra tilgangbredbånd til både private og bedrifter. 

I 2003 ble selskapet Bredbåndsfylket Troms AS grunnlagt for å etablere høyhastighets dekning i Troms fylke. Eierne var (og er) Troms fylke 80% og mindre kommuner 20%. Fordi ingen kommersielle aktører så profitt i å bygge ut, tok fylket på seg ansvaret for dette. Dermed er det god tilgang på raskt og billig bredbånd i Tromsø i dag. 

 

Fiber

I 2018 var det en massiv satsing på å bygge ut fibernett i Tromsø. Kommunen godkjente alle planer, mens private utbyggere var ansvarlige., for selve arbeidet. Det har gjort at de fleste private husstander og bedrifter i Tromsø i dag har tilgang på fiber. 

Fiber går gjennom kabler, og sender signaler med lysets hastighet. Det gir veldig bra tilgang og nesten ubegrenset kapasitet til ned- og opplasting. Det er noen kostnader i sammenheng med graving og etablering av kabler inn i huset. Men når det praktiske er på plass er det stor konkurranse blant leverandører. Dermed kan du som kunde få billig internett med svært høy kvalitet. 

Flere landsdekkende leverandører tilbyr fiber i Tromsø. I tillegg finnes det lokale selskaper som Signal. De tilbyr fiber til nordlandsfylkene Troms, Finnmark og Nordland. De tilbyr i hovedsak fiber og har et stort fokus på å gi tilbake til lokalsamfunnet. Med tjenester levert av Altibox finnes ulike pakker for internett og telefoni i ett. Her kan du få en billig bredbånd og gode vilkår.  

 

Mobilt bredbånd

Tromsø er en stor kommune og mange bor utenfor byen. Kanskje har man fritidsbolig på fjell og vidder, og da er det ikke alltid internett like tilgjengelig som i sentrale strøk. Mange er likevel avhengig av tilgang på internett ved reise og på ferie, for å sjekke mail eller holde seg oppdatert på været. Da kan mobilt bredbånd være en optimal løsning

Store selskaper som Telenor og Telia har de siste årene hatt en stor satsing på å bygge ut 3G- og 4G-dekningen i landet. Dette gjelder også de nordlige fylkene og Tromsø har i dag dermed god dekning for mobildata.

Data fra mobilen

Hvis du kun trenger litt internett kan det være både rimelig og effektivt med mobildata. Da kan man bruke mobilen som hotspot og dele internett til datamaskin fra mobilabonnementet. På den måten slipper man å sette opp en egen avtale for bredbånd, men kan heller utvide abonnementet i de periodene man trenger litt ekstra. 

Det har vært en priskrig på mobilabonnementer slik at de fleste mobilabonnementer i dag er svært gunstige. Billig pris og gode vilkår slik som gratis data i utlandet og data rollover er ofte en selvfølge. Med andre ord kan du få en god deal som dekker både bruk i hverdagen og på hytta når det trengs. 

Mobilt Bredbånd

Dersom du trenger mer tilgang enn du får fra mobilabonnementet, kan et alternativ være å sette opp en ruter. Da får du tilgang til mobilt bredbånd til dine apparater gjennom 5G-nettet. 

Dette kan være en god løsning dersom du ikke har tilgang på fiber eller hvis du ønsker en lettvint etablering. Det er ofte ingen bindingstid på avtaler med mobilt bredbånd, så det er en veldig fleksibel løsning. De fleste landsdekkende selskaper har avtaler for mobilt bredbånd. Spesielt Ice.net har satset stort på utbygging av mobilnettverket i mer avsidesliggende områder. 

 

Satellitt som alternativ

Ikke alle har tilgang på fiber, og dersom mobilt bredbånd ikke passer finnes det andre muligheter. Man kan for eksempel få internett gjennom satellitt og antenne. 

Satellitt er en god løsning dersom man bor utenfor storby og ønsker god dekning. Via parabolantenner kan du motta signal til ditt hjem. Breiband.no er en av selskapene som tilbyr satelittbredbånd. 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd