Bredbånd fra Kragerø

Kragerø bredbånd tilbyr internett til både innbyggere og turister. Her kan man velge mellom flere forskjellige løsninger for å få et kjapt nett. Med lang erfaring og prosjekter som utbygging av nett er det et godt alternativ å velge. Spesielt om du ønsker fiber.

Få tilbud på bredbånd fra Kragerø Bredbånd

Kragerø bredbånd leverer lynraskt fiber  til sine kunder, gjennom hele sesongen.

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Internett for fastboende og feriegjester

Med andre ord finnes det behov for både stabilt gjennom hele året for de fastboende, og mer fleksible løsninger for sommergjester. 

Leverandører av bredbånd til Kragerø er blant annet:

Utbygging av fiber

Kragerø Bredbånd AS bygger ut fiberbredbånd til husstander i kommunen. Dette er nok mest populært for faste innbyggere, da etableringskostnadene er større enn ved andre løsninger. Selskapet har lang erfaring med å bygge ut fiber til beboere i Drangedal og Kragerø. Selskapet er eid av Kragerø Energi Holding, og de har dermed stor tilgang på ressurser. 

Lynraskt internett

Med en fiberkabel kan du få internett-, TV-, og telefonsignal i huset ditt på samme kabel. Fiber benytter seg av syltynne glassfiber, og sender signaler i lysets hastighet. Dermed er løsningen mindre avhengig av vær og vind enn for eksempel trådløst bredbånd fra radiosignaler. 

Dersom du ønsker å få fiberbredbånd i ditt hjem, kan du ta kontakt med Kragerø Bredbånd As, så vil de hjelpe deg med veiledning. Da kan du enten grave kabelen selv, eller få hjelp til det praktiske av dem.  

Fritt valg

Etter fiberkabelen er på plass, står du som forbruker fritt til å velge leverandører selv. Da kan du velge ulike selskap til hver tjeneste, selv om alt blir levert på samme kabel. Ved å velge den rimeligste leverandøren til internett, TV og telefon kan du spare mye penger i det lange løp. Det er ikke alltid det samme selskapet har like gode tilbud på alle tre tjenestene, så da kan det lønne seg å velge smart. 

Enkelt med mobilt nettverk

For de med feriehus eller hytte kan mobilt nettverk være en god løsning. Det er ofte uten bindingstid og med mulighet til ubegrenset data. Mange leverandører tilbyr fleksible ordninger der man kun har abonnement mellom for eksempel april og september. Det passer perfekt for de med hytte som kun blir brukt i sommerhalvåret. 

Det finnes to løsninger for mobilt internett:

  • Mobilen som hotspot
  • Mobilt bredbånd 

Mobilen som kilde

Dersom behovet ditt for internett på hytta er lite, kan det holde og bruke mobilen som hotspot. Da kan du eventuelt kjøpe ekstra data til ditt abonnement som du kan dele med datamaskinen for å lese nyheter eller sjekke mail. Dette holder ofte dersom forbruket er lite. 

Mobilt bredbånd

Om du ønsker litt større kapasitet, er det enkelt å sette opp mobilt bredbånd. Da velger du hvor stor kapasitet du ønsker, og dette kan ofte justeres måned til måned etter ønske. I motsetning til andre løsninger har ikke mobile bredbånd alltid ubegrenset tilgang. Men man kan ofte kjøpe mer dersom kapasiteten blir brukt opp. 

Ice.net er kjent for å være gode på dekning til mobilt nettverk over stort sett hele landet. De har spesialisert seg på mindre tettbygde områder i Norge. Siden Kragerø er en relativt folkerik kommune, er det god dekning i de fleste områder.

Satellitt med fleksibilitet 

Mange områder i Kragerø er enda ikke en del av fiber-utbyggingen, og vil kanskje heller ikke få tilbud med det første. Dersom mobilt nettverk heller ikke frister, kan satellitt være løsningen. 

Internett til alle

Breiband.no har satset stort på dette de siste årene. Deres mål er å tilby god internettdekning til mer avsidesliggende områder slik at alle skal få muligheten til internett med høy hastighet. Som ny kunde betaler du et satt beløp for å montere antenne. Deretter er det en fast, lav pris per måned. 

Fleksible løsninger som sesong-abonnement kan være en god løsning dersom du kun bruker hytta i noen måneder hvert år. Dersom du ønsker internett til ditt hjem året rundt, kan du betale en litt lavere fast månedssum for dette. 

breiband.no sine hjemmesider kan man sjekke hvor antenner i Kragerø er plassert. Dersom du har utsikt til en sender har du mulighet til å få internett derfra. 

Kontakt og kundeservice

Vurderer du bredbånd fra Kragerø bredbånd? Da kan du lese mer om det på deres hjemmeside https://www.kragerobredband.no/.

For andre spørsmål kan du ta direkte kontakt på kundesenteret som har åpent 24/7. Deres telefonnummer er 93 01 02 70. Ønsker du å sende en melding kan du bruke salg@kragero-energi.no.

 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd