Bredbånd Bergen

Med mange innbyggere følger det naturligvis med mange bredbåndleverandører. I Bergen kan du velge mellom alt fra fiber til mobilt bredbånd og mye mer. Ved å bruke en sammenligningstjeneste vil leverandørene vite at de konkurrerer om samme kunde, og er derfor kanskje villig til å strekke seg enda lenger. På denne måten vil du få det beste bredbåndet til lavest pris. 

Trenger du Bredbånd i Bergen? Da kan du velge mellom en rekke produkter som fiber, mobilt bredbånd og mye mer.

Trenger du Bredbånd i Bergen? Da kan du velge mellom en rekke produkter som fiber, mobilt bredbånd og mye mer.

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Stort utvalg av bredbånd

Med alle sine fjell kunne man tenke seg at Bergen er et sted med dårlig tilgang til internett. Men siden det er en av de mest folkerike byene i Norge, har det blitt bygget ut bredbånd både via fiber, kabel og trådløse alternativer. Det mobile nettverket har blitt satset stort på, så i dag kan du få god dekning på mobil over hele Bergen. 

Tilbydere av bredbånd i Bergen er blant annet:

 

Mobilt bredbånd 

Mobilt bredbånd blir stadig bedre og mer populært. Før var mobildata ofte dyrt og vanskelig å forstå seg på. Men en langvarig priskrig har i dag gjort tilbudet både rimelig og mer tilgjengelig. 

«Data rollover», fri roaming i EU og gratis streaming av musikk er fordeler de fleste selskaper tilbyr gratis til sine kunder. Dermed kan det for mange være nok å bruke mobilen som delingskilde for å få internett-tilgang på datamaskinen på hytta eller på reise. 

Mobilt bredbånd i Bergen

Mobilt bredbånd kan være en god løsning for hjemmet også. Med en liten ruter kan du få internettilgang i hjemmet via 5G. Dette kan for eksempel gå gjennom radiosignaler. Mange selskap tilbyr ulike abonnementer og pakker der du selv kan velge hvor mye data du ønsker tilgang på. 

Det er ofte lett å justere denne mengden enten opp eller ned med behov i ulike perioder. Skulle du bruke opp den opprinnelige mengden, kan man enkelt kjøpe mer umiddelbart på nettsider eller via app. 

Ice.net har satset stort på mobilt bredbånd de siste årene, og dekker i dag de fleste områder i Norge. Storbyen Bergen har god dekning for mobildata, spesielt i sentrum og tettbygde strøk. 

Stor forskjell i pris og tilbud

Selv om det er en pågående priskrig på mobilabonnementer, er det fremdeles store forskjeller i pris blant de ulike leverandørene. Det er også viktig å se på vilkår og hva du faktisk får i de ulike pakkene. Mengden data varierer fra veldig lite til ubegrenset, så man må vurdere hvor mye man har behov for i sin hverdag. Her kan du sammenligne ulike selskaper og se forskjeller i pris og tilbud. 

 

Få raskt internett med Fiber

Det har ikke bare blitt satset på mobilt bredbånd de siste årene. Det har vært et stort fokus på fiber og tilretteleggelse for dette. Man kan få tilgang på fiber gjennom kabler som går inn i huset. I kablene er det syltynne glassfiber som sender signaler i lysets hastighet. Man får med andre ord lynraskt internett. 

Stor satsing i Bergen

Bergen Fiber As har investert store ressurser i å bygge ut fibernettet i byen. Det har gitt mange kunder tilgang på fiber, og raskt internett. I 2006 valgte myndighetene å åpne Telenors gamle kabler for alle for å engasjere mer konkurranse. Dette var til stor fordel for forbrukere, som får lavere priser og bedre tilbud. 

Optimalt tilbud og pris

Med fiber kan både internett, TV og telefon sendes gjennom den samme kabelen inn i huset. Det gjør installering og vedlikehold enklere. Etter at kabelen er på plass, kan kunden selv velge hvilke leverandører som skal levere internett, TV og telefon. Da kan man finne de rimeligste prisene og beste vilkårene for hver enkelt tjeneste. Slik kan man spare mye penger over tid. 

 

Andre muligheter

I tillegg til mobilt bredbånd og fiber, finnes det noen andre løsninger. Mange husstander i Bergen benytter seg av DSL, som står for Digital Subscriber Line. I denne kategorien er det kobber-kabler som frakter internettet inn i hjemmet. 

ADSL er den mest tradisjonelle varianten, men en mer moderne utgave ved navn VDSL gir enda raskere tilgang. VDSL egner seg for deg som gamer eller trenger internett med stor kapasitet i din jobb eller hverdag. 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd