Bredbånd Trondheim

Med mange innbyggere vil det naturligvis være flere bredbåndleverandører. Her kan du velge mellom fiber, mobilt bredbånd og mange flere produkter. Så du vil garantert finne produktet som passer deg. I tillegg er det stor konkurranse om de samme kundene, noe som gjør at du kanskje kan få bredbånd til en enda bedre pris. 

Finn det beste tilbudet på bredbånd i Trondheim

Bort du i Trondheim og trenger et raskt bredbånd? Få tilbud fra flere og sammenlign. 

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Lave priser og gode tilbud

Midt i Norge ligger Trondheim som er Norges fjerde største by. Mange innbyggere betyr flere muligheter for bredbånd i ditt hjem. Etter lang tid med teknologisk utvikling har man i dag mange forskjellige muligheter. Det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge. De fleste store leverandører er på plass i Trondheim, noe som skaper stor konkurranse. Det er bra for forbrukere som får lavere priser og bedre tilbud

Noen leverandører som tilbyr bredbånd i Trondheim:

 

Mobilt bredbånd

Er enkel måte å få tilgang til internett er gjennom mobilt bredbånd. De fleste i dag har et abonnement til mobilen med mobildata, der man selv velger hvor mye data man trenger avhengig av behov og forbruk. Mange har behov for tilgang på internett når man reiser eller er på hytta. Kanskje må man sjekke mail eller følge med på nyheter, og ønsker derfor å ha muligheten til internett på datamaskinen. 

Mobilen som hotspot

Det kan holde og bruke mobilen som kilde, og dele internett med datamaskinen. Da bruker man av den datamengden man har i sitt mobilabonnement og allerede betaler for der. Hvis man på forhånd vet at man for eksempel trenger litt ekstra internett for å dra på hytta, kan man oppgradere sitt abonnement for å få tilgang til en større mengde mobildata

De fleste operatører har god dekning over hele landet. Telenor og Telia har brukt store ressurser på å bygge ut 3G- og 4G-nettet de siste årene, så i dag kan man få lynrask tilgang på mobildata nesten overalt. Enten via en liten ruter eller rett fra telefonen kan man dele internett enkelt. 

Mobilt bredbånd

Noen har behov for enda litt mer data enn det man kan få med et mobilabonnement. Da kan man benytte seg av mobilt bredbånd, som oftest blir levert over 5G-nettet. Dette passer bra for fritidshus og hytter, da det ofte er fleksible pakker og man kan justere etter varierende behov. 

Mobilt bredbånd kan også være en god løsning for forbrukere med et mindre forbruk. De med lavere krav til hastighet og kapasitet kan også dra nytte av en slik løsning. Det er sjelden bindingstid og enkelt å bytte frem og tilbake mellom ulike pakker. 

 

Fiber i Trondheim

Som i mange andre store byer i Norge, har det de siste årene blitt satset på fiber i Trondheim.  Selskapet Nord-Trøndelag Elektrisitetslag har investert stort i utbygging for å tilrettelegge for dette. Det har gjort at Trondheim fylke har gått fra å være et av stedene i landet med dårligst tilgang på fiber, til å bli et av de med best dekning. Det er svært positivt for både næringsliv, skoler og sykehus i tillegg til private forbrukere. 

De fleste landsdekkende leverandører tilbyr fiber i Trondheim, slik som Get, Telenor, Altibox og HomeNet. Det har vært fokus på viktigheten av at mer usentrale områder også skal få muligheten til fiber. Dette for å unngå et skille mellom by og land. Derfor skal du som kunde ha tilgang på fiber enten om du bor i storby eller lenger utenfor sentrum. 

Fiber bruker lysteknologi, noe som innebærer at signaler blir sendt med lysets hastighet. Med fiber får du med andre ord lynraskt internett. Siden internettet kommer gjennom kabler i bakken, er det også mindre risiko for forstyrrelser fra været. Internett fra antenner kan være mer utsatt for vind, trær og annen bebyggelse som hindrer dekningen. 

 

Andre løsninger

Det finnes andre løsninger enn fiber og mobilt bredbånd. Mange i Trondheim benytter seg av ADSL eller VDSL gjennom telefonkabler i huset. Dersom du bor i nærheten av en sentral og vil ha hurtig internett med stor kapasitet, kan VDSL være et bra alternativ. 

Det er mulig å få internett gjennom antenne eller satellitt i Trondheim. For de som ikke har tilgang på fiber i sitt område, og ikke ønsker mobilt bredbånd kan det være en løsning. Mange selskaper har nettsider der du kan skrive inn adresse eller telefonnummer, så kan du selv se hvilke muligheter som finnes der du bor.  Det er viktig å undersøke før du velger leverandør, slik at du får både billig og bra internett. 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd