Bredbånd i Oslo

I hovedstaden Oslo er det mange innbyggere. Med det følger selvfølgelig et større utvalg blant produkter og leverandører når det kommer til Bredbånd. De fleste landsdekkene leverandørene er på plass i byen, og man kan velge og vrake mellom selskaper. Med mange tilbydere blir det høy konkurranse og man kan få en god deal til en billig pris.

Finn det beste tilbudet på bredbånd i Oslo

Som Norges største by er det en rekke tilbud for bredbånd i Oslo. Da kan man få en god deal til en billig pris.

TjenesteTorget hjelper deg med å innhente tilbud fra flere bredbåndsleverandører.

Tjenestetorget

TjenesteTorget er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Her kan du ved ett enkelt skjema motta tilbud på beste bredbånd fra flere leverandører. Slik vil du få det beste produktet til den laveste prisen.

Pris fra

149,- per mnd.

Stort utvalg av muligheter

Av ulike løsninger som tilbys i Oslo, er blant annet:

  • Bredbånd fra fiber
  • Mobilt bredbånd
  • ADSL
  • VDSL (superbredbånd)

Som hovedstad i Norge er de fleste landsdekkende leverandører til stede i Oslo. Det gir innbyggere i Oslo mange gode tilbud og mulighet til å velge akkurat det som passer for seg. Både private husholdninger, bedrifter og det offentlige er avhengig av topp tilgang på internett for at hovedstaden kan driftes optimalt. 

Disse tjeneste tilbys av både store og mindre selskaper, som:

 

 

Bredbånd med fiber

Det har de siste årene blitt satset stort på fiber over hele landet, også i Oslo. I dag er det mange leverandører som tilbyr fiber til de som er interesserte. Enten har man allerede tilgang på fiber og da kan man enkelt bare finne den leverandøren man ønsker. Dersom du ikke enda har tilgang, er det lurt å gå sammen med naboer i samme området og sammen sende inn melding om interesse. Da vil selskapet vurdere om det er lønnsomt å grave kabler i området og gi et tilbud på kostnad. 

Fiberoptikk

Fiber er populært av en grunn. Ved hjelp av glassfiber sendes signaler med lysets hastighet, med andre ord kalt fiberoptikk. Kabler gjør at tilgangen er veldig stabilt og ikke påvirkes av vær og vind. De nye kablene er også mer slitesterke enn de gamle kobberkablene. 

Gode tilbud på billig bredbånd

Med økt konkurranse synker prisene, så i dag er det gode tilbud på avtaler med fiberbredbånd. Det er ofte én leverandør som graver kabler og de vil da kun slippe inn sine egne tjenester på disse. Men ved å velge både internett, TV og telefoni fra samme leverandør får man en pakkepris som kan spare mye penger med tiden. 

 

 

Mobilt bredbånd

Man har som oftest veldig god dekning på mobilen i Oslo, fordi store selskaper som Telenor og Telia har brukt store ressurser på å konkurrere om å ha den beste dekningen til lands. Dette har ført til et svært godt og dekkende 3G- og 4G-nett, spesielt i sentrale områder.

Internett fra mobilen

God dekning gir god mulighet for å kunne bruke mobilen som hotspot og dele internett til dine andre enheter på den måten. Da kobler man enkelt til datamaskinen slik som man gjør med vanlig WiFi. Dette er en lettvint måte å få tilgang på internett på datamaskinen sin hvis man er utenfor rekkevidde for annet bredbånd eller er på reise. 

Mobilt bredbånd fra ruter

Mobilt bredbånd kan settes oss hjemme eller på hytta ved hjelp av en liten ruter. Da benytter bredbåndet seg av 5G-nettet. Da fungerer bredbåndet som vanlig WiFi, og man kan velge pakker med billige priser og fleksible vilkår. Denne metoden krever ingen kabler og baserer seg kun trådløst. 

 

 

ADSL

De fleste husstander i Oslo får fremdeles internett via ADSL. Det går ofte gjennom Telenors gamle kobberkabler, den samme som hustelefonen bruker/brukte. Dette begynner å bli en noe utdatert løsning da man ikke får den samme hastigheten for pengene som ved andre muligheter. 

VDSL – superbredbånd

Dette er oppfølgeren til ADSL. VDSL blir også kalt for superbredbånd fordi det gir lynraskt bredbånd med veldig høy kapasitet. Dette er optimalt for deg som spiller mye online, fordi hastigheten på opplasting er svært høy. For å kunne få VDSL-tilgang må man bo innenfor radiusen til en sentral som har bygget ut for dette. 

 

 

Andre muligheter

I tillegg til muligheter nevnt, finnes det leverandører som tilbyr bredbånd via  satellitt eller antenne. Men de spesialiserer seg på å dekke områder som ikke har tilgang på fiber og/ eller har dårlig dekning for mobilnett. 

Ulike selskaper opererer med svært forskjellige priser, så det er lurt å sjekke rundt før man velger både løsning og leverandør. Man kan spare mye penger på å velge en billig leverandør av bredbånd. 

Hva synes du om tjenesten vår?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. Du kan vurdere oss ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Få beste tilbud på bredbånd